Kauhee ilma tuolla ulkona! Lunta on tullut koko päivän! Kävin tänään vähän kaupungilla shoppailemassa, ja meinasin lentoon lähteä! Mulla oli tänään vapaapäivä, harviaislaatuinen vapaapäivä viikolla. Yleensä vietän vapaapäiviä vain viikonloppuisin.

Kerkesin muuten kirjoittaa äsken aikamoisen määrän tekstiä, ja yhtäkkiä se hävisi, kun tonne ylös tuli sellanen ponnahdusikkuna-juttu. Great! Mietin kyllä kaks kertaa aloitanko enää uudestaan, mutta päätin alottaa..

Vauva-asiat on taas pyöriny lähiviikkoina ihan kauheeti mielessä. Oon kattellu kaikenlaisia vauvasivuja, muitten vauva-aiheisia blogeja jne.. Täytyy kai punastellen myöntää, että tilasin jo viimesyksynä vauvalehden.. En oo uskaltanu asiaa paljastaa kenellekään kaverille, pitävät pian ihan hörhönä... Paitsi se lehden tilaus loppui tässä kuussa. Enkä kyllä aio jatkaa sitä. Jatkan ehkä sitte, jos tulen raskaaksi. Muutenkaan en ole kertonu vauvahaaveistamme kuin parille oikein hyvälle ystävälle. Onneksi, koska ärsyttäis tosi paljon, jos koko ajan joku kysyis että "joko joko".. Nyt taitaa olla kp 7. Ajattelin, että tässä kuussa voisin kokeilla taas ovulaatiotikkuja. Kokeilin niitä tosiaan viime syksynä, ja oviksen sain tikkuun, mutta eipä se tuottanut tulosta. Siks en oo niihin enää sen koomin jaksanu panostaa. Nyt taas ajattelin niitä kokeilla, että mahdanko enää ees ovuloida. Tai siis ehkä kokeilen niitä.. Katotaan miltä ens vkolla tuntuu. Kierto on säännöllinen 30-32vrk. Pitää varmaan sinne gynekologille mennä, jos ei ala mitään tapahtuun. Ehkä kesällä tai syksyllä viimestään. Tässä kierrossa ajattelin, että merkkaan kaikki petipuuhastelut ylös, ja yritän ajoittaa ne oikein. Ja lisäksi jos vielä kokeilen niitä ovistikkuja. Kuulostaapas häiriintyneeltä toiminnalta ;) Mieheni ei ota asiasta mitään stressiä. Sanoo vaan, että kyllä mekin se oma lapsi vielä joku päivä saadaan. Ei olla kyllä pahemmin tätä asiaa stressattu. Vaikka se mielessä pyöriikin paljon.

Jep. Mutta tässäpä tätä taasen. Mä taidan ottaa palan juustokakkua. Innostuin tänään leipomaan merkkipäivän kunniaks :)