Tänään tikuttelin taas ovista, ja kaksi vahvaa viivaa ilmestyi tikkuun. JEE!! Vaikka eihän se sitä tosiaan tarkota, että siitä raskaaksi tulee. Täytyypäs siis "hommailla" viikonloppuna ;) Ja toivoa parasta! Kiva huomata, että elimistössä on elämän merkkejä! Mulla on siis yksi tikku vielä jäljellä, jonka testaan sit huomenna. Enempää en taida niitä tikkuja ostaa, päätin vaan nyt käyttää noi kolme tikkua pois kaapista. Nyt oon kyllä tuntenu sellasia pieniä nipistelyjä tuolla nivusen suunnalla. Ovulaatio..? Pitkään aikaan en kyllä muistaakseni oo tollasia ovulaatiotuntemuksia tuntenu. Sillon joskus ihan aluksi, kun jätin pillerit, tai siis renkaan pois. Jos ne nyt liittyy edes ovulaatioon, voi olla tietty mielikuvituksen tuotetta.. Vaika mä en niitä "ehkä-raskaus-oireita" ym. oo harrastanukaan. Tosiaan syksyllä kokeilin noita ovistikkuja, ja viivan sain, mutta en tullut raskaaksi. Sen takia nyt ei kauheen suuria odotuksia ole, mutta tietty innokkaana odotan, että alkaako menkat sitten vai ei. Jos nyt ihan oikein laskin, niin tossa loppukuun tienoilla pitäis menkkojen alkaa. Mulla ois sopivasti kahdet pirskeet tulossa loppukuusta. Tai ne bileet taitaa olla kyllä just sillon ku menkkojen kuuluis alkaa, että sillon kyllä uskaltaa vielä ottaa alkomahoolia. Teen raskaustestin vasta sitte ku menkat on viikon myöhässä. Jos kuitenkin jännitän, ja menkat myöhästyy. Yks raskaustestikin oottaa tuolla kaapissa, ku viimeks hain sen kun menkat oli kaks päivää myöhässä, vaikka ne on viimeiset puoli vuotta tullu just kp 30 mukaan. Ja tietty kun tulin sieltä apteekista kotiin, niin mekat alko. Että silleen... ei tarvinu testata!

Ärsyttää kamalasti, kun oon lihonnu muutaman kilon. Vaikka muutama kilo ei maata kaada, niin sen verran kaataa, että farkun nappi ahistaa välillä :/ Oon kyllä liikkunu mielestäni aika paljon, ja herkut jätän viikonlopulle. En mitään varsinaista laihista oo alottanu, mutta vähän yritä kattoo mitä syön. Ei oo kyllä tuottanu tulosta.. Tällä hetkellä vaaka näyttää abauttia 63kg, ja vielä ennen joulua tais vaaka näyttää 60kg. GRRRH! Oon urheillu 3-4krt/vko ja fillaroin työmatkat, 5km/suunta. Ei se nyt paljoo oo, mut parempi ku ei mitään. Nyt on ollu niin ihanat ilmat, että oikein nautin työmatkoista!

Kiitos muuten sinulle, joka neuvoit tuon laskurin käytössä! Täytyypäs perehtyä asiaan ja koittaa "asentaa" laskuri paikoilleen. Laskurin mukana kyllä tuli jonkunnäkönen ohje, mutta en tiennyt että mihin se liitetään jne.

Rentouttavaa viikonloopua!