Hellurei! Täällä taas. En ole ehtinyt vähään aikaan päivittämään blogiani, koska siskoni oli meillä kylässä viikon. En kylläkään ehtinyt hänen kanssaan kauhesti aikaa viettää, koska olin joka ilta aika myöhään töissä. Lauantaina kyllä olimme vähän juhlimassa ja baarissa ja meillä oli tosi hauskaa! Pitkästä aikaa kahdestaa ulkona, ja vielä täällä meilläpäin :) Voi veljet.. Aamulla vaan oli aika kamala olo, joka yllättäen helpotti aika nopeasti.

Raskausrintamalla ei tietenkään tässä ajassa ole tapahtunut muutoksia. Menkat pitäis alkaa tässä viikon kuluessa. Joten niitä ootellaan, tai siis ei ootella. Mulla on tässä parin päivän ajan ollu sellasia menkkamaisia tuntemuksia, hentoja sellasia. Ja tänään niitä on enemmän, ja itseasiassa nyt iltapäivällä vielä enemmän. Hitsi, toivottavasti ne ei alkais.. Päätin tossa, että teen raskaustestin vasta sitte ku menkat on viikon myöhässä, eli vasta vappuviikolla. Toivottavasti vaan maltan odottaa sinne asti! Mulla on se yksi testi tuolla kaapissa odottamassa. Makuukammarissa ei ole tapahtunut yhtään mitään melkein kahteen viikkoon. Eli toivottavasti ne hedelmälliset päivät sitte oli sillon ku laskurit sano, ja ovistikut näytti kahta viivaa.

Laihdutusrintamalla ei uutta. Jossain vaiheessa kävin puntarilla, ja kilo oli lähtenyt. Mutta nyt tuntuu ettei ainakaan pois ole lähtenyt grammaakaan. Nyt on viikonloppu ja saa herkutella, kahtena päivänä. Kävin ostamassa kevyt pop corneja, ja hedelmä- ja salmiakkikarkkeja, NAM! Onneksi niitä on kaksi ihmistä syömässä, niin ei tule syötyä itsekseen ihan kaikkea.

Minä jatkan herkuttelua, antoisaa viikonloppua!