Viikonloppu olis taas edessä.. Ihanaa! Ei ole mitenkään erityisen rankka viikko ollut, mutta vapaat on aina tervetulleita. Minulla kun ei koskaan ole viikonloppuisin töitä. Paitsi erittäin, erittäin harvoin.

Tiistaina kävin labrassa antamassa ne verikokeet. Ja tulokset sais soittaa n. 1,5vkon päästä. Kilpirauhasarvo varmaan tulis jo aikasemminkin, mutta se prolaktiini kestää. Eivät kuulemma tee sitä täällä, vaan se lähetetään Helsinkiin. Ja lääkäriin varataan aika, kunhan mieheni on myös käynyt antamassa näytteensä. Emme ole siitä sen enempää keskustelleet. Lähetteeseen laitoin pienen lapun klemmarilla kiinni, mihin olin laittanut asioita, mitä mieheni voi kysyä Väestöliitosta kunhan soittaa sinne. Esim. sellasia, että saisiko sieltä näytteenotto kondomin, luin tuolta jostain nettisivuilta, että sellasiakin on olemassa. Se sitten sujautetaan näytepurkkiin ja kiikutetaan labraan. Kätevämpää.. Missään nettisivuilla ei kauheen tarkasti ole, että onko näytteenannolle mitään tiettyä kellonaikaa, milloin se olisi parasta antaa, ja kuinka nopeasti se pitää kiikuttaa sinne labraan.. No, se selviää kyllä, kunhan sinne soittaa.

Tänään taitaa olla kp 29. Ja menkkojen kuuluis alkaa tässä muutaman päivän sisällä. Ovulaatiokin oli jo sillon tapahtunut, kun kävin lääkärissä, ja se oli tiistai päivä. Eli vois kuvitella, että menkat alkais tässä viimestään maanantaina. Jos ovulaatiosta menee se 2vkoa menkkoihin. Ainakin oppikirjojen mukaan, mutta elimistö ei aina ihan oppikirjojen mukaan toimi.. Minkäänlaisia tuntemuksia ei kyllä ole mistään menkoista, mutta eipä mulla kyllä olekaan kun yleensä vasta samana päivänä. Ja nyt varmaan kun menen tämän tänne sanomaan, niin menkat alkaa ;) Ei sillä, en kyllä todellakaan odota, että tässä kierrossa olisin raskaaks tullu, kun tais tärppipäivät mennä ohisuun..

Yhden kaverin pitäis tulla täällä käymään tässä ihan puolen tunnin sisällä. Ihana nähdä häntä pitkästä aikaa! Viikonloppuja lukijoille!