Plaah, en jaksain odottaa enää yhtään päivää, että saisin testata olenko raskaanan vai en. Nyt tähän kiertoon on ladattu niin paljon odotuksia. Se taitaa johtua siitä ihanasta ovistestistä, joka näytti niin helposti sen ovis plussan. Suosittelen niitä Digital bluen testejä kyllä kaikille. Ne on niin helposti tulkittavia! Ei tarvi pähkäillä ja miettiä onko vai ei. Juhannus taitaa olla aika oikea aika raskaustestille, jos ei sitä ennen oo menkat alkanu. Pakko jaksaa ja malttaa odottaa sinne asti. En halua tehdä testejä turhaan paljon etukäteen. Eli jos menkat alkavat tällä kertaa kp 29 mukaan, mitä odotan, niin ne alkavat juhannusviikolla. Sitä ennen täytyis keksiä kauheesti kaikenlaista puuhastelua, että unohtais koko raskauden. Ens viikolla olis kyllä yhdet häät, jotka ovat ihan toisella puolella Suomea. Siihen uppoutuu tietty muutama päivä, ja toivottavasti juhannusviikko olis töissä superkiireinen, niin ei tarttis taaskaan ajatella sitä. Ja sitte ois pitäny jo menkkojenkin alkaa, kun juhannus lähestyy. Kaapissa on yksi raskaustesti odottamassa.

Ystäväni sai tänään toisen lapsen. Tyttölapsi sieltä tuli ja kaikki meni hyvin. Ihanaa, saan mennä ostamaan vauvalle vaatteita. Pääsee taas hiplaamaan niitä pienen pieniä nuttuja ja bodeja ;) Täytyy ostaa jotain super-sulosta! Mulle ei oo ainakaan vielä tullu sellasta vaihetta, että olisin niin kateellinen muille äideille, etten edes haluais nähdä vauvoja tai raskausmahoja. Tämä ystäväni asuu eri kaupungissa, ja viikon päästä pääsen katsomaan uutta tulokasta, odotan innolla. Mutta tämä ystäväni on niin läheinen ja tärkeä minulle, että olisi kamalaa, jos olisin hänelle kateellinen. Jossain vaiheessa kyllä tuli sellainen olo, että miksi heille kaikki tulee niin helposti, ja meille ei ollenkaan. Heidän molemmat lapset ovat saaneet alkunsa kerta heitolla. Kateudesta vielä sen verran, että eräs toinen ystäväni on puhunut, että he ehkä saattavat jättää ehkäisyn pois lähikuukausina, ja yrittävät lasta. Jos tämä ystäväni tulisi heti raskaaksi, niin voi olla, että tuntisin pienen kateuden piston sydämessä. Mutta missään nimessä en "hylkäisi" tätä ihanaa ystävää.

Olen laihtunu kilon, JEE! Vielä sais pari kiloa tipahtaa. Olen kuntoillut nyt viimeisen 2kk kun pieni eläin. Sellasen 3-5krt/vko. Joka mun mielestä on hyvin. Viime kesän vaatteista osa kiristää vähän, että ne tarttis saada istumaan paremmin..

Nyt suihkuun, kävin tietty tänään hikoilemassa jumpassa. Ah, tuli niin hyvä olo. Ja rantsussa oltiin ystävän kanssa pari tuntia. Vähän väriä tähän kalpeahkoon ihoon.

P.S. KP 20