Elikkä lääkärillä tuli käytyä, ja oikein hyviä uutisia lääkäri kertoi! Clomifen kuurista oli minun kohdallani hyvä vaste. Mitään sivuvaikutuksia ei tullut, enkä myöskään ole huomannut mitään epämääräisiä oireita. Kohdun lomakalvo oli riittävän paksu, 6,5mm ja munarakkuloita oli siellä 3 kappaletta! Lääkäri sanoi moneen otteeseen, että loistavasti on lääke auttanut. Molemmilla puolilla oli hyvin kehittyneitä rakkuloita. Yksi oli 19mm, joka oli muodoltaa epäsymmetrinen (ei ilmeisesti haittaa.. ei ainakaan sanonut mtn), se oli sellainen munuaisen mallinen, ikäänkuin pitkulainen. Ja ne kaksi muuta rakkulaa olivat 14mm ja 15mm. Yhdyntäkieltoa ei siis onneksi tullut. Vatsaontelossa on pieni nestekertymä, jonka takia jouduin käymään vielä labrassa PVK:ssa. Hän halusi tarkistaa, että HKR (hematokriitti) ei ole noussut, koska lääkkeestä oli noin hyvä vaste, ja pieni nestekertymä saattaa merkitä hyperstimulaatiota. Lääkäri kyselikin oliko minulla mitään oireita, eikä ollut. Hän sanoi myöskin, että tuo hyperstimulaatio on äärimmäisen harvinainen, mutta jos se joltakin pitäisi verikokeella kontroloida, niin minulta. Soitin iltapäivällä labraan, ja kysyin tuloksista, niin kaikki arvot oli ok. Joten, ei kai tässä sitten ole syytä paniikkiin. Pitää varmaan vielä googlettaa tota munasarjojen hyperstimulaatio-juttua. Oon kyllä lukenut siitä, mutta nyt tietty kun se on itella "ajankohtainen", niin haluan etsiä kaikki mahdolliset tiedot siitä. Viimeksikin vatsaontelossa oli pieni nestekertymä, että empäs tiedä onko se siellä sitte aina.. Täytyy seuraavalla kerralla kysyä, että mitä se tarkoittaa. Koska sellainen oli siellä viimeksikin, jä lääkäri epäili sen johtuvan siitä, että ovulaatio oli ehkä jo tapahtunut. Nyt siis mahdollinen ovulaatio on viikonloppuna, ja sillon asutaan sängyssä, koko viikonloppu!! By the way, hän tuli maininneeksi kans, että kaksosraskauden riski on nyt mahdollinen. Sanoinkin hänelle siinä tutkimuspöydällä, anturi sisälläni, ja haarat levällään, että olen itsekin kaksonen, johon lääkäri tukahti hauskasti nauraen, että "ei kai, oot vai".  Hän antoi minulle mukaan epävirallisen "laskelman" munarakkuloiden kehittymisestä. Ovistikuilla tietty myös testailen ainakin loppuviikkoon asti. Jos ovistikkuun ei tule plussaa, niin mennään hänen laskelmien mukaan, ja jos ovistikku näyttää plussaa, niin sen mukaan mennään. Tänä aamuna ei ainakaan tullut tikkuun plussaa. Lääkäri antoi arvion, että tämäkin kierto saattaisi olla lyhyt, niin kuin edellinen. Viime kiertohan oli kp26, ihan puskista tuli niin aikasin. Huomenna aamulla taas pissitään tikkuun.

Olis se aika hienoa saada kaksoset... Hui! Siinä riittäis mammalle tekemistä! Nyt ollaan edelleen molemmat mieheni kanssa positiivisella mielellä. Tiestysti vielä voi tulla monta mutkaa vastaan. Jos en kuitenkaan ovuloikaan, raskaus menee kesken, kohdun ulkop. raskaus, joudun syömään lisää Clomifenia, ja siitä tuleekin huonoja sivuvaikutuksia tms... Mitä vaan voi tapahtua. Mutta mä ainakin ajattelen niin, että nyt iloitaan, kun kaikki on näin hyvin. Lääkkeestä on ollut vastetta, joten toivotaan taas vain, että raskaus alkaa. Ja masussa kehittyis pian yksi tai kaksi ihanaa sikiötä. Kolmosraskauden mahdollisuudesta ei puhuttu mitään.. Jatkoista lääkäri puhui sen verran, että jos raskaus alkaa, niin alkuraskauden ultra kannnattais tehdä viikoilla 5-6 tai siinä main. Ja jos en tule raskaaksi, niin Clomifen uudestaan ensi kierrossa kp 5-9, ja taas ultraan, mutta jo vähän aikaisemmilla kierron päivillä, esim. kp10-11. Ja sillon tarkasteltais munarakkuloiden kehittymistä tarkemmin, että tapahtuuko sitä ovulaatiota ollenkaan. Ja voisin mahdollisesti saada hcg piikin, joka sitten (muistaakseni) irrottaa munarakkulan, jotta ovulaatio ainakin tapahtuis. Sorge vaan, jos käytän vääriä termejä, mutta meinaa mennä sekasin rakkulat, ja solut, ja ovulaatiot ja ja...

Lähdemme mieheni kanssa viikonlopuksi Tampereelle. Menemme hotelliin yöksi. Käymme shoppailemassa, ja nautimme olosta. Ihanaa viettää kahdenkeskeinen viikonloppu toisessa kaupungissa. Toivottavasti kesäsäät tulis pian. Nytkin on ollu niin sateista, että ei oo ollenkaan kesäinen fiilis. Ja tuntuu, että kesä on jo pian ohi. Nytkin on aika moneksi viikonlopuksi jo ohjelmaa, vain pari vapaata vkl löytyy. Ja siinä se kesä sitte meni.. Höh. No ei, onhan tässä nyt kesää jäljellä vaikka ja kuinka! Ehtii tehdä vaikka mitä ja nauttia auringosta. Ostettiin viime viikonloppuna varhaisperunoita, ja ai että oli hyviä. Kesän kohokohtia ovat varhaisperunat!

Mutta nyt tämä tyttö lähtee suihkuun. Tuli nimittäin käytyä jumpalla pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta on jo yli viikko aikaa, tai melkein kaksi viikkoa.

Kp 12