Pikakirjoitus vaan... En tiedä kuvittelenko, mutta mahaan sattuu. Tuntuu ihan sellaselta hyvin lievältä menkkakivulta. Eilenkin oli ihan vähän sellasia tuntemuksia. Siis ei ihan koko aikaa, mutta sillon tällöin. Ja töissäkin sen huomas vaikkei ajatellu asiaa, ku oli kauhee kiire. Pelkään, että ne menkat alkaa, vaikka vielä olis ihan liian aikasta, vasta keskiviikkona aikasintaan. Ellei nyt oo uudet kiertopäivät kehissä.. Ei mulla kyllä yleensä menkat tollai etukäteen ilmottele montaa päivää ennen alkamista. Tai sitten se on sitä. :) Mä tietty heti kuvittelen, että ne on niitä raskausoireita. Oliskin!

Viikonlopuksi lähdemme Ouluun. Siellä ois yhdet häät. Kiva päästä Ouluun, se on kiva kaupunki. En olekaan käynyt siellä melkein vuoteen. Viimeksi olin siellä työmatkalla. Toivottavasti siellä olisi vaan lämpimät kelit, vaikka tietty aina voi olla sisällä jos sataa. Mutta aurinko jotenkin kuuluu häihin!

Laitoin just pesukoneen päälle, ja sieltä kuuluu ihan ihmeääntä. Tarkistin kyllä äsken, että sisäluukku oli kiinni, eikä mikään housun nauha ole jäänyt ulkopuolelle. Toivottavasti ei ole merkki mistään hajoamisesta. Uus kone ja kaikki. Uusi on = 3,5v. vanha. Jospa siellä vaan joku vetoketju hankaa rumpuun.

Melkein viikon päästä saa testata, jos ei oo menkat alkanu. Piiiitkä viikko! Pitäkää kaikki jalat, kädet, sormet, varpaat ja hiukset ristissä, että ne ei ala tällä kertaa. (Kp 24)