Oulusta ollaan palattu kotikonnuille, ja mukava reissu oli. Vaikka edelleen väsyttää ihan sikana, kun oli niin pitkä matka, ja tietty tuli häissä valvottua aika myöhään. No, tänään pääseen aikasin nukkumaan, ja huominen työpäivä alkaa vasta klo 11.

Otsikolla tahdon kertoa sitä, että ne perskuleen menkat sieltä sitte alko, ja ihan liian aikasin!! Ne alko sunnuntaina, tai oikeastaan lauantai yönä. Ja arvatkaa vituttiko?! Anteeksi kielenkäyttöni, mutta ton lievemmin ei voi asiaa ilmasta! Ihan kuule tuli kierron pituudeks kokonaiset 26pvää. Tän muijan  systeemit on nyt ihan sekasin! Mut sitä mä tässä eniten ihmettelen, kun se ovistesti näytti sillon kp 12 plussaa. Ja siinä testissä neuvottiin, että jos kierron pituus on 29, niin testaus pitää alottaa kp 12. No, minä alotin, ja plussa tuli heti. Mut sitä en käsitä, et miksi se pitää alottaa niin aikasin, koska jos siitä laskee kaks vkoa eteenpäin, niin ei menkat sillon ala 29kp mukaan, vaan ton kp26 mukaan. Tätä on nyt kauheen vaikee selittää, mutta miks ovistikkuja pitää niin aikasin alottaa testaamaan?! Onko siinä ajateltu, että varmuuden vuoksi alotetaan vähän etukäteen.. Koska jos ovis on kaks vkoa ennen kuukautisten alkua, niin ei oviksen kuuluis olla kp12 ja menkat kp 29. Toivottavasti ymmärrätte pointin. Noh, mun menkat kuitenkin alko ihan täsmälleen kaks viikkoa oviksesta. Enkä siltikään tullu raskaaks, vaikka ajoituksen olis pitäny olla enemmän kun oikea.

Miehen tulokset siitä sperma-analyysistä tuli, siinä oli kaikki ihan ok. Onneks. Sen kanssa mennään sitten keskiviikkona lääkärille. Ja lääkärin kans varmaan keskustellaan, että mitä jatkossa. Alotetaanko jotain hormonihoitoja, vai suoraan jotain hedelmöityksiä. Sen näkee sitte. Oon noista jonku verran lukenu täältä netistä, mutten kauheesti tiä, mikä vois olla meidän seuraava etappi. On ihan jännä fiilis, tai siis kun ei oikein oo minkäänlainen fiilis. En tiä pitäiskö olla jotenkin jännittynyt, odottava fiilis vai pelottava... Ei oo minkäänlainen. Noi pelottaa jotenkin, kun oon kuullu, että ne hormonihoidot saa aikaan kauheita tuntemuksia. Et mitä sit itelle tulee. Ja sekin, että kun ne maksaa niin hitosti. Mutta sille ei nyt tässä vaiheessa voi mitään. Maksaa sen mitä maksaa. Mua ei ahdista nyt ollenkaan se, että ollaan yritetty vuosi, mutta se ahdistaa, että jos noi hormonihoidit yms. ei tuota tulosta, vaan niitäkin joutuu kestämään monta vuotta! Mähän oon jo sillon ihan vanha.. Noh, keskiviikkoaamuna ollaan taas viisaampia. Kuullaan mitä tohtori meille oikein suosittelee. Täytyy sitte tietenkin tulla tänne kertomaan, miten kävi.

KP 2