Kiitos sinulle, joka kommentoit kirjoitustani! Aina on kiva, kun joku kommentoi jotain takaisin. :) Ja eihän aina kaikki voi olla samaa mieltä asioista. Tämä onkin minun blogi, ja nämä ovat minun mielipiteitä.

Mutta asiaan... Eli menkat sitten taasen tulivat ja pilasivat ihan kaiken. Eli tänään on kp 1. Eilen illalla kyllä jo vähän aavistelinkin, että sieltä ne taitavat tulla, koska tissit eivät olleet enää ollenkaan kipeet, ja mahassa tuntui menkkakivut. Tietty ne kivut voi kertoa raskaudestakin.. Ja jotenkin ajattelin, että jos olisin raskaana, niin ehkä ne tissit olisivat edelleen kipeet. Ja aamuyön nukuin aika huonosti, kun maha ja yläselkä/kylki munuaisen kohdalta oli kipeenä, mikä taas viittaa menkkoihin. Vähän olin taas pettynyt, koska tähän kiertoon oli aika suuret odotukset just ton Clomifenin takia. Ultrassa oli niin hyvät tulokset, mutta ilmeisesti en kuitenkaan ovuloi.. Mieheni oli aamulla myös tosi pettyny. Musta oli niin ihanaa, kun mieheni sanoi sunnuntaina oikein huokaisten, että "me ollaan odotettu jo ihan tarpeeks" (siis tätä lasta, että sais jo raskaus alkaa). Nyt mä sit mietin, että menenkö tässä kierrossa lääkäriin, vai en. Gyne sano, että jos nyt ei tärppää, niin voisimme katsoa sitä kiertoa tarkemmin. Seurata munarakkulan kehittymistä, ja katsoa ovuloinko vai en. Ja sitten mahdollisesti hän voisi määrätä sen irrotuspiikin, tai siis jonku piikin. Eikös se siis irrota munarakkulan, jos mulla se ei irtoa, kun en ilmeisesti/välttämättä ovuloi, ehkä..?? Mutta sitten toisaalta ajattelin, että jos odotettais vielä vaikka tää kierto, ja seuraavassa kierrossa gynelle, jos ei tärppää. Täytyy keskustella asiasta mieheni kanssa vielä illalla, kun hän tulee töistä. Minusta molemmat vaihtoehdot ovat varteenotettavia. Soitin jo tänään sinne lääkärikeskukseen, ja kysyin, onko lääkärini nyt lomalla. Tulee kuulemma ens viikon tiistaina, eli sen puolesta ei oo väliä. Ajattelin, että jos hän jää vaikka viikon päästä lomalle , ja on koko elokuun pois, niin siinä tapauksessa olisin mennyt nyt tässä kierrossa. Ja meneehän lääkäriin aina se n.110€/käynti, jos ultrataan. Ja niitä olis ollu sit pari kertaa tähän lähiviikkoihin. Mutta toisaalta, ei se nyt rahasta oo enää tässä vaiheessa kiinni. Ei noi nyt ihan hirveen isoja summia kuitenkaan oo.

On tää niin hemmetin vaikeeta! Miks mulle käy näin?! Mulla on säännöllinen kierto, mieheni siittiöt oli prima tavaraa ja niitä uiskenteli 5ml:ssa 800 miljoonaa yksilöä (!!), en ole koskaan sairastanut sukupuolitautia, eikä miehenikään, elämme terveellistä elämää ja viimeksi ultrassa oli 3 hyvää munarakkulaa, jne., jne....eikä mitään tapahdu! :/ Lauantaina alotan sitte taas sen 5pvän Clomifen kuurin. Ja sitte taas odotetaan ja toivotaan! Odotetaan ovulaatiota, ja sitte odotetaan menkkoja, ja sitte odotetaan ja odotetaan...

Että tällästä tällä kertaa. En ole katkera mutta kuitenkin.