Pitkä aika on kulunu viimisestä kirjoituksesta. Johtuu ihan siitä, että olen ollut lomalla, ja loma on ollut tosi kiireinen. Heti loman aluksi meillä oli vieraita noin viikon verran, ja heti sen perään olin Tampereella koulutuksessa. Kun tulin koulutuksesta, niin seuraavana päivänä lähdimme viikoksi Pariisiin. Ja eilen illalla tultiin, ja tässä sitä ollaan. Meillä olis ollu hotellissa kyllä kone+yhteys nettiin, mutta en jaksanu kirjottaa siellä mitään. Pariisissa oli aivan ihanaa! Säät oli mitä parhaimmat! Vaikka ennen lähtöä katoimme netistä, että aika sateista ja pilvistä lupasivat, niin silti aurinko paistoi ja oli lämmin. Nähtävyyksiä tuli kierrettyä, ja shoppailtuakin vähän. Ei mitenkään ihan kauheesti, mutta vähän vaatteita, koruja, ja yksi laukku. Eikä yhtään kenkiä! Ennätys, ja ruksi seinään!

Menkat alkoi matkan aikana, ja taas ihan ajallaan. Kierron pituudeksi tuli 29. Menkat oli taas suht. niukat, ja kestivät taas sen kolme päivää. Ihme juttu, kun musta tuntuu, että clomifenien jälkeen menkat on niukentuneet, ja kestää tosiaan vaan sen 3 päivää. Hyvä niin, en mä niitä kuuden päivän menkkoja kaipaakaan! Eikä nyt ollu ees kauheen kipeetkään. Varmuuden vuoksi otin ekana päivänä tasaseen tahtiin särkylääkettä, ettei tulis sellasta kamalaa oloa reissussa. Ovulaation aikaan taas kyllä oli voimakkaita tuntemuksia. Sillon edellisenä iltana ennen kun menkat alko, niin sanoin miehelleni, että musta tuntuu, että menkat alkaa huomenna. Ja niin ne alko. Ilman minkäänlaista menkkakipua. Menin aamulla vessaan, ja paperiin tuli punertavaa. Ja sillon tuntu sellaselta menkkamaiselta, mutta ei kipeeltä. Mutta ei taaskaan tuntunu mitenkään kauheelta pettymykseltä. Ihme ja kumma. Tietty pienoinen pettymys, mutta ei suurempaa. Ehkä osittain johtui siitä, kun oltiin matkalla, ja oli niin paljon muutakin ajateltavaa. Ens viikon perjantaina olis sitte taas se lääkäri, eli 22.8. Saapas nähdä määrääkö se uuttaa lääkettä tai pistoksia. Tänään hain uuden satsin clomhexalia, joita olis nyt 10kpl. Eli pariksi kuukaudeksi, ja huomenna alkaa kuuri. Mietin jo tässä, että pitäiskö aikaistaa se lääkäri ens viikon alkuun, jolloin olis kp n. 6-8, mutta menen alkuperäisen suunnitelman mukaan. Ja perjantaina on kp 10. Silloin on taas clomit syöty, ja näkee onko siellä kypsiä rakkuloita tällä kertaa. Jos se irrotuspiikki määrätään, niin luulis, että pistetään kun bongaa ovulaation. Eli ei olis sitte senkään suhteen liian myöhästä mennä perj. lääkäriin. Tai niin mä nyt kuvittelisin.. Mutta sen näkee sitten!

Eipä mulla nyt tällä kertaa muuta. Tässä oli taas tuoreimmat kuulumiset! KP 4. Viimestään perjantaina kirjotan mitä lääkärissä sanottiin.