Kiitos edelliseen juttuun kommentoineelle! Kiva kun kommentoit! En ollenkaan tykännyt huonoa kommentistasi. Sanotaanko näin, etten olekaan kauheesti murehtinut lapsettomuuttamme, vasta kun tällä viikolla muutamana päivänä. Osaan heittää asiasta jopa huumoria ystävieni kesken. Eikä tämä ole vielä minua tyystin masentanut. Toivoa on edelleen, aika alkutaipaleella me vielä ollaan hoitojen suhteen.

Itseasiassa tänään just puhuttiin töissä työkavereiden kanssa vaihtoehtoisista hoidoista, juuri homeopatiasta. Yksi työkaverini oli yrittäny molempia lapsiaan puoli vuotta (mikä ei sinänsä edes ole kauan), ja parina viime kuukautena hän oli käyttänyt homeopaattisia lääkkeitä. Mä oon aina suhtautunu niihin jotenkin skeptisesti, mutta nyt kyllä mielenkiintoni heräsi. En sitte kauheen tarkasti viittiny udella hoidoista tai lääkkeistä, kun kukaan töissä ei tiedä tästä meidän projektista. Mutta mietin, että sellaisia vois kokeilla, kunhan nää clomifenit loppuu. En uskalla kokeilla clomeja ja homeopaattisia lääkkeitä samaan aikaan. Mikä ei nyt tietty olis suotavaakaan.. Oon kuullukin oikeestaan vaan hyvää homeopatiasta. Netistä en kauheesti löytäny mitään infoo, vaikka kyllä aika nopsaan töissä niitä sivuja selasin.

No, mut asiaan.. Eli tänään olin taas lääkärillä. Ja tässä kierrossa söin tupla-annoksen clomeja kp 5-9. Lääkäri oli tällä kertaa mukava, koska ilmeisesti työpäivä jatku mun jälkeen, eikä hänellä ollut tulipalokiire kotiin. Oli jopa perehtynyt mun papereihin, ja tiesi missä mennään. Nyt siis ultrattiin munasarjat ja kohtu. Vasemmalla puolella munasarjoissa ei ollut tapahtunut yhtään mitään. Mikä oli musta outoa! Oikealla puolella oli toimintaa. Siellä oli kylläkin vaan kaksi kookkaampaa "munista" (=munarakkulaa). Toinen oli 11mm ja toinen 10mm. Muut oli sitte sellasia 7-8mm, ja niitä oli kuulemma paljon. Eli noi kaks ois kypsiä noin ensi viikon torstaina, jolloin pitäis olla ovulaatio. Ne ois sillon n. 20mm. Ja taas mä sain sellasen post it- lapun, johon oli tehty sellanen laskelma, millon on ovis. Ja sen on tod. näk. en torstaina, ja yhdynnät pitäis sitte olla torstaina ja perjantaina. Tai sitte sillon, kun ovistesti näyttää plussaa. Ovistestit pitää alottaa neljä päivää ennen. Mutta mulla ei oo ku kolme testiä, niin alotan testit ens tiistaina. Limakalvo oli muuten aika ohut, vaan joku 3mm ja risat. Lääkäri kyllä sano, että se ehtii periaatteessa paksuuntua muutaman millin tässä viikon sisällä. Joten toivotaan niin! Mä kerroin kans, että mun menkat on menny ihan olemattomiks clomien myötä. Siihen se ei kauheesti ottanu kantaa. Sano vaan, että jos menkat seuraavaks tulee, niin pitäis olla runsaammat, koska siellä oli niitä rakkuloitakin. Tiedä sitte.. Kysyin muuten kans sitä, että voisko sen lähetteen laittaa sinne julkiselle puolelle jo nyt, ja se kysy, että ai jonojen takia. Ja sanoin, että niin. Niin se sitte tuumas, että iän puolesta ei oo kiire hoitoihin. Mutta se jäi kuitenkin miettiin sitä, kun hetken kuluttua se palas aiheeseen. Mä sit sanoin, että jos vuoden vaihteessa laitetaan lähete eteenpäin, ja jonot on noin 3-6kk, niin sitten on jo kesä, ja sit hoidot alotetaan vasta ens syksynä. Ja se ois ihan kamalaa. Sit se jotain tuumas, että ois hassua laittaa mut jonoon, koska on hoidot menossa, jos vaikka tuunkin raskaaks. Huokasin syvään, ja noin, että nii-in. Sen mielestä se kuulosti epätoivoselta, ja mä sanoinkin, että kyllä tässä alkaa pikkuhiljaa epätoivo hiipiä. Kuulemma ne ihmiset vaan kuitenkin tulee raskaaks, ja sen se sano ihan lohduttavasti! Eli näillä eväillä mennään loppuvuoteen, ja sitte jos mitään ei oo tapahtunu, niin lähete eteenpäin.

Tylsää.. Oisin halunu jotain aktiviteettiä tähän puuhaan. Vaikka äkkiähän tää loppuvuosi tästä hurahtaa. Kohta on syyskuu ohi. Tässä on muutamiks viikonlopuiksi kaikenlaista ohjelmaa tiedossa. Sitten onkin jo marraskuu, jollon on kai muutamat pikku joulut/bileet. Sit on itsenäisyyspäivä, ja sit joulu. Siinä tää vuosi meni, ja seuraavana vuonna mennään taas kohti uusia seikkailuja! Nyt on ollu jotenkin ihana syksy. Vaikka onkin ollu tosi kylmä. Ois ne lämpimät kelit saanu vielä tän kuun jatkua. On ollu jotenkin ihanaa, kun aamusin on aika kirpee ilma, ja välillä on paistanu aurinkokin jostain pilven raosta. Syksyt on just ihania, sen raikkauden ja ruskan värien takia. Ja tietty saa polttaa kynttilöitä! On niin tunnelmallista.. :) Nytkin oon jo ehtiny polttaa vaikka kuinka monta kynttilää. Kaapit on täynnä erilmallisia, - hajusia, ja kokosia kynttilöitä..

Ystäväni tulee meille lauantaina yöksi. Meillä olis kahdet bileet tiedossa. Ensimmäisiin mennään käymään vaan, ja sit sieltä suoraan toisiin kekkereihin, jossa istutaan iltaa. Ja varmaan mennään baariin. Tämä porukka, jonka kanssa mennään baariinkin, niin ei ole kokoontunut tällä porukalla piiiittkkkääään aikaan. Tosi kiva nähdä kaikkia! Vaikkei kauheen hyviä kavereita muuten ollakaan. Siis ei sillai muuten vaan soitella toisillemme. Kaikki on vähän sellasia kaverin kavereita, et joku tuntee jonkun, joka taas tuntee jonkun.. jne.

Nyt on jo muuten paljon parempi mieli! En tiä johtuko se tästä bloggaamisesta, että sai purkaa tuntojaan. Vaikka vähän toi lääkärinkuuluminen masensi, kun ei ollukaan niin hyvä vaste, kun oisin ajatellu.. Mutta ihanaa, että on kiva viikonloppu tiedossa! :D Hyvät viikonloput kaikille!

KP 11