Perjantai aamuna tein testin, kun menkat ei ollu alkanu, enkä malttanu enää oottaa. Ja kun töissa on raskaustestejä, niin tuli houkutus ottaa sieltä yksi. Ei edes tarvinut mennä apteekkiin. Tuskin oisin vielä tässä vaiheessa ostanu testiä. Noh, negaa se näytti. Tai se on vähän sellanen outo testi, ei siis ihan perus tikku. Mulla oli tulkintavaikeusia sen kans, mutta negaa se näytti. Sellasta ihme tuntemusta on tuolla vatsassa ollu, ja ajattelin kuitenkin, että jos sittenkin olen raskaana. No, en ole. Tänään aamulla alkoi menkat. Tai ihan kunnolla ne ei vielä oo alkanu, mutta kyllä on ihan selvät menkkakivut nyt, eli ei epäilystä. Paska! En oo kauheen pettyny, kun jotenkin jo niitä oottelin. Ja vaikka nyt oonkin toivonu raskautta taas enemmän kun mitään, ja välillä on ollu kauhee masis, niin ei nyt tunnu mitenkään kauheelta. Onneks. Keskiviikkona alkais sitte taas tupla clomit, ja niillä mennään nyt sitte kaks kertaa vielä. Ja jos ei mitään tapahdu, niin sitte lähetettä etiäpäin. Jotenkin jo toivon, että olis joulukuu ja saisin mennä sinne gynelle, ja se laittais lähetteen tyksiin. Vaikka tietty toivon, että sitä ennen tapahtuis jotain muuta mukavaa.. ;) By the way... ihme menkkakivut.. tuolla oikealla, tämän kierron aktiivisella munasarjapuolella, tuntuu sellasta kipua ja paineen tunnetta. Oudossa paikassa menkkakivut! Ja vähän ne tuntuu kyllä "oikeassakin" paikassa. Siellä muniksen tuntumassa on koko kierron ajan tuntunut paineen tunnetta. Outoo..

Nyt kun oli Hullut Päivät, niin siellä ois ollu tosi paljon kaikkee kivaa lastenvaatetta! Kävin lastenosastolla pyörimässä, kun ostin kummitytölle joululahjoja. Ois ollu Benettonin paitoja kivan värisiä, bodeja... ja vaikka mitä! Ehkä sitte keväällä! Mä tuhlasin sinne taas koko omaisuuden! Ostin hajuvettä, ripsarit,kasvorasvaa, pokkareita, karkkia, ja muutaman joulupaketin. Sinne meni varmaan 250€. Auts! Mut ne on kaikki tarpeellisia. Tai niin ainakin uskottelen! Esim. yks sellanen Cliniquen kasvovoide oli 200ml, ja makso 49€. Se maksaa normaalisti sen verran, mutta pienempi koko, oisko joku 125ml. Ja se on hyvää. Just eilen illalla kaavin viimiset pisarat edellisestä purkista. Mun ei oo pitkään aikaan tarvinu ostaa mitään naamajuttuja niin, että joku ois loppu ja tarvis uuden. Ostelen paljon niitä tonne kaappiin odottaan. Nytkin siellä odottaa putsari ja kasvovesi, á 400ml, ja päivä- ja yövoide á 100ml. Ne otan kylläkin tänään käyttöön. Ja ne taitaankin kestää koko talven ja kevään. Saa ottaa sit kesällä uudet tuotteet käyttöön. Mut toisaalta mä kyllä säästän noin. Koska tykkään käyttää laatutuotteita, ja kun ostan niitä tarjouksesta, niin saa edullisemmin. Ja matkoilta tulee hamstrattua kans. Sama juttu pätee nyös hiustuotteisiin. Nytkin mulla on shampoota ja hoitoainetta varmaan seuraavaks vuodeks. Molempia löytyy ainakin litra. Ja vahoja ja muotoilutuotteita myös. Tilaan netistä Tigin tuotteita, joita saa sieltä yli puolet halvemmalla ku Suomesta. Niitä tulee sit tilattua kavereitten kans kimpassa. Jaa, näin tää juttu taas ajautu lapsettomuudesta voiteisiin ja shampoohon!

Ihanaa, tänään pääsee taas xycling tunnille hikoileen viikon tomut pois. Mä oon saanu taas itteeni niskasta kiinni, ja oon käyny sen 3krt/vko urheilemassa. Torstaina oltiin kaverin kans tunnin lenkillä. Vaikkei se nyt niin ollu sellasta urheilua, kun ei tullu ees kunnolla hiki. Mut oli se hyödyllisempää kun että oisin maannu sohvalla tai surffannu netissä. Okei, tää jatkaa aamukaffen juontia.. KP 1, kai..