Joulu tuli ja meni. Oli ihanaa vaan olla. Olin vanhempien luona siellä kotopuolessa ja mies tuli joulun jälkeen perässä. Ehdittiin muutama päivä olla yhdessä siellä. Tuli syötyä kyllä aivan liikaa, mutta vaaka ei kyllä näyttäny (onneks) mitään isoja lukemia. Paino pysyny aika samoissa. Jouluna tuli aikamoisia shokkiuutisia; veljelle ja sen tyttöystävälle tulee kesällä vauva. Tippa tuli linssiin ja hammasta piti purra, vaikka olinkin kyllä oikeesti onnellinen heidän puolestaan. En mä sit kovin kauaa voinu pokkaa pitää vaan aloin itkeen ihan lohduttomasti. Ja tuli sit tietty kerrottua tää meidän projekti, koska kaikki tietty katto ihan monttu auki, et mikä tolle tuli. Oikeesti helpotti tosi paljon! Pelkäsin kauheesti, että ne kysyy tai kommentoi jotain ihan tyhmää, mutta ei. Sain tosi kannustavia kommentteja. Hyvä näin, nyt nekin tietää missä mennään, eikä "ihmettele" miks meillä ei oo lasta. Sain onneks puhuttua veljen tyttöystävänkin kans asioista, ettei ne ajattele, että pilasin niitten ilouutisen pillittämällä omista suruista. Se kyllä sano, että ymmärsi mun näkökannan. Mutta oikeesti olen kyllä tosi ilonen heidän kesävauvasta!

Mulla on taas hiivatulehdus. Eipä oo sekään ollu riesana sitten syys-lokakuun. Se oli sillon sen antibioottikuurin jälkeen. Ja tää on taas sellanen kunnon hiiva. Ku välillä on ollu sellasia että se on tavallaan vaan tossa limakalvoilla, mutta nyt se on tuolla oikein emättimen puolella. Hain eilen apteekista sellasen emätinpuikon, ja kyllä se ainakin vähän helpotti yön aikana. Nyt jatkan sen salvan käyttöä. Se on kyllä niin kiusallinen vaiva että! Oisko tää nyt joku neljäs tai viides tälle vuodelle, vaikkakin osa johtuu niistä antibiooteista.

Me vietetään tää uus vuosi miehen kans ihan kahestaan kotona. Ihanaa. Syödään hyvin, ja juodaan, ja käydään kattomassa ilotulitus sitte puolen yön aikaan. Kuohari on jääkaapissa viilentymässä.. :p Tämä on siis tämän vuoden viimeinen blogi! Toivon, että saan ensi vuonna kirjottaa paljon iloisemmista asioista vauva-rintamalla. Uusi vuosi, ja uudet kujeet. Mies sai muuten viime vuonna tinasta siittiön, ei se tinan siittiö oo ainakaan ketään hedelmöitäny. Pah! Katotaan mitä tinasta tänä vuonna tulee :) Oisko se sitte vaikka vauva! Minä toivotan kaikille IHANAA JA VAUVANTÄYTEISTÄ VUOTTA 2009!!!

kp 21