Ihanaa, viikonloppu. Nukuin aamulla yhdeksään asti. Menin kylläkin illalla nukkumaan kymmenen aikaa, tai siis nukahdin sohvalle. Jotenkin tää pimeys vaan väsyttää ja väsyttää. Aamu alkoi siis ihanan rauhallisesti. Tein kevyen siivouksen heti herättyäni, siis siivosin ylimääräisiä tavaroita pois päydiltä. Luin  päivän lehteä varmaan tunnin, ja luin yhden kirjan loppuun, ihanaa. Söimme myös mieheni kanssa rauhallisen aamiaisen. Kaikkien aamujen kuuluisi alkaa näin! En edes jumppaan viitsiny aamulla mennä, vaikka kyllä alunperin oli tarkotus. Hiukan kyllä meinas olla huono omatunto.. Noh, ens viikolla taas!

Tänään mennään yksien kaverien luo viettään itsenäisyyspäivää. Ei olla niitäkään nähty varmaan vuoteen. Mennään sinne jo neljältä, ja siellä olis luvassa saunomista ja halukkaat saa ottaa kuppia. Mutta me ei taideta tehdä kumpaakaan. Mietittiin kyllä, jos mentäis bussilla, niin voitais ottaa puuhakassi mukaan. Mut ei kai sit kuitenkaan. Vois kattoo illalla linnnanjuhlia, ja syödä jotain kivaa. Meillä on varattu kaappiin tarvikkeet sellasiin ihaniin pikku suolasiin. Nam! Ja sit on Tallinnasta kauheella työllä roudattuja siidereitä ;p.

Kävin muuten eilen irtisanomassa itteni vakityöstä. Nyt on helpottunu olo, vaikka on sellanen olo, että on jotenkin tyhjän päällä. Vaikken ookaan. Kaikki oli tietty siellä harmissaan, että lähden, mutta olivat kyllä arvanneetkin sen. Luulen, että enemmän ne ois ihmetelly jos oisin tullu takas. Ja uudet kynnetkin kävin laittamassa torstaina. Kävin sellasessa uudessa paikassa, missä en oo ennen käyny. Enkä kyllä enää mene! Ihan kauhee paikka, vaikka kynnet on nätit. En jaksa sitä sen kummemmin alkaa selostamaan, mutta se kynsientekijä mm. leikkas mun nahkaa tuolta kynnen alta, kun se lyhensi noita tippejä. Ja arvatkaa sattuko!?! Sieltä tuli siis ihan verta. Paikka oli ihan siisti ja ok, siks sinne uskaltauduinkin mennä, mutta se kynsientekijä ei sillon ollu paikalla, niin mulla ei ollu siis hajuakaan mikä mua siellä odottaa. Mä yritin lähtee sieltä kesken pois ku se alku meni sellaseks säätämiseks, mutta se ei antanu mun lähtee sieltä. Enkä kehdannu vaan häipyä. GRRRH!! Lopputulos oli ihan hyvä, mutta nyt pelkään että oon saanu sieltä jonku kynsisienen... Tää tekijä oli siis ulkomaalainen, eikä me oikein löydetty yhteistä kieltä, millään tasolla... Ei mulla siis todellakaan oo ulkomaalaisia vastaan yhtään mitään, mutta tossa tapauksessa oli.. Seuraavan ajan varaan sinne vanhaan tuttuun paikkaan!

Tänään on kp 26, joten tossa ens viikolla odottelen menkkoja. Tällä hetkellä naama kukkii :( Ei nyt mitään ihan hirveitä finnejä oo, pari sellasta ärsyttävän sitkeetä, jotka on ollu jo siinä monta päivää. Näin.