Viikko siihen (about) kun seuraavien menkkojen kuuluisi alkaa. Ja kaksi viikkoa ja risat seuraavaan gynen visiittiin. Näin se aika menee, ja joulukuu kans. Iik, pian on joulu! Kuinka tää vuosi taas näin nopeesti hurahti!? Siis ihan hirveen nopeesti! Sain tänään vähän laitettua joulua kotiin. On taas niin tunnelmallista ja ihanaa. Laitoin ikkunaan sellasen ison valosydämen, punaisen pöytäliinan olohuoneeseen, ja vähän tonttuja sinne tänne. Ja kynttilöitä on tietenkin paljon pöydillä. Niitä olen jo jonkun aikaa poltellut. Ja glögiä on juotu monena iltana, ja torttujakin oon kerran paistanu. Pitäis käydä ostamassa piparkakkutalo, ja kokeilla tehdä ite se sokerikuorrute, tai se "liima" siis. Joulu on ehdottomasti parasta aikaa! Lahjatkin oon ostanu yhtä lahjaa lukuunottamatta. Onneks tänä vuonna ei tarvinu kovin montaa pakettia ostaakaan.

Oltiin sitte viime viikonloppuna siellä Tallinnassa. Oli tosi kiva viikonloppu. Vaikka tietty aika väsyny olo oli, kun lauantai aamuna kello soi 4.30. Ihan hirveesti ei tullu shoppailtua. Olin ajatellu, että ostaisin vaikka mitä. Saaliiksi tuli ainoastaan saappaat (jotka oli tänään eka kerran jalassa, ihanat!!), laukku, neuleliivi, ja tietty siideriä ;) Hmm... ei tainnu muuta kertyä.. Niin ja ostin mä sieltä vanhan kaupungin kukkakujalta yhden aivan ihanan kimpun. Se oli sellanen valko-sinisävyinen ruusu-puolukanvarpu kimppu. Sopii tulevan itsenäisyyspäivän väritykseen. Oli pakko ostaa se ku se oli niin halpa, vaan joku 6-7€. Eikä ollu mitenkään työläs raahata se kotiin. Paketti tuli tosi kätevästi Stockan paperipussissa kotiin asti. Ja ehjänä.

Mies lähtee huomenna kolmeksi päiväksi työreissulle. Tulee perjantaina takas. Mä ajattelin mennä vähän kierteleen kauppoja, jos vaikka löytyis jotain kivaa. Ja se yks lahja tarvii löytää. Aattelin myös käydä Ikeassa ostamassa paljon kynttilöitä. Ja torstaina meen laittamaan uudet kynnet. Nää edelliset kynnet on jo rapistunu pois. Ja siks en oo viittiny käydä huollossa, kun en tienny tosta työjutusta. Siis sanonko irti, vai en. Nyt oon päättäny sanoa itteni irti vakipaikasta, ja alkaa tekeen epävarmaa sijaisuutta. Ei siis mitään järkee... ?? Mutta tää työ on kivempaa, parempi palkka, päivätyö, ja siellä saa pitää rakennekynsiä!! Hii, ai neitikö..? Perjantaina meen sanoon itteni irti, jännittää. Jännittää sen takia, että jos en saakaan kesän jälkeen jatkoa nykyisessa paikassa, niin mitäs sitte. Ainahan sitä jostain töitä saa, mutta se on eri saako sellasta mitä haluaa. Kai se on siinä tilanteessa sitte vaan pakko ottaa joku työ.

Pöh, nyt on ihan pimeetä ja synkkää. Kaikki ihana lumi, joka viikko sitte tuli, on poissa

:(