Jepulis, eli ei mitään uutta kerrottavaa. Menkat alko lauantaina, ja ihan tasan 30pvää tuli taas kierron pituudeksi. Normi menkat kipuineen, ja vuotoineen. Niin turhauttavaa, muttei hätkähdyttäny ollenkaan. Kai sitä kaikkeen tottuu, myös lapsettomuuteen.. Jotenkin pieni toivonkipinä oli lauantaina, että josko sittenkin, kun menkkakipua kesti sellaset 9h. Vaikka ei siis ollu kunnollista, mut sellanen tunne tuolla vatsalla. Ajattelin tietty, että jos se vaikka olis jotain muuta kun menkat, koska yleensä mun menkkakipua kestää pari tuntia, ja sit ne alkaa. Noh, ei voi mitään. Taas on uusi kuukausi edessä, ja sen mukana uusi yritys.

Musta tuntuu, että mulla ei oo tällä kertaa mitään annettavaa tälle blogille. Ainakaan ennen, kun hoidot tai käynnit tyksissä alkaa. Aina tää on tätä samaa, että "kp se ja se, menkat alkaa, ei merkkejä mistään... blaa blaa". Ehkä päivitän tätä sitten useammin, kun jotain alkaa tapahtumaan lapsettomuusrintamalla.

Urheilemaan en oo päässy viikkoon, kun oon ollu flunssassa. On tosi ällö olo! Jotenkin niin  turvonnu porsas-olo. Haluis vaan päästä kirmaamaan tonne ulos, ja jumpalle, ja hikoileen nää kaikki rasvat pois elimistöstä. Nyt on tietty ollu hyvät kelit, ja lumet on sulannu, niin ei ois ollu liukastakaan eikä kylmä. Mutta kun on tää flunssa, niin ei. Oon kyllä muutamana päivänä kävelly töistä kotiin, n. 5km, et sais ees jonkinnäköstä liikuntaa.

Nyt tää menee suihkuun peseen hiuksiaan, jotka tuntuu likaantuvan jotenkin ennennäkemättömän usein.. Ennen riitti ihan hyvin joka toinen päivä, eikä likaisuuden vuoksi ois ollu pakko pestä niitä niin usein. Mutta kun lyhyehkö malli vaatii sitä. Nyt ne on ihan pakko pestä niin usein, koska ne tuntuu muuten ihan tönköiltä ja kamalilta. Ja se toinen päivä on ärsyttävä, kun päivällä jo tuntuu, et tarttis pestä ne. Ne ei siis näytä miltään rasvakimpiltä, mutta tuntuu. Jos en oo lähdössä mihinkään, eli oon vaan kotona, niin oon yrittäny pinnistellä seuraavaan aamuun, ettei hiukset tottuis siihen pesutiheyteen. En tiiä onko ihan huuhaata. Shampootakin vaihdoin. Tigille uskollisena, käytän eri tuoteperhettä, mutta Tigiä. Ne on niin ihania ne purkit, ja niitten tuoksu... AAAAH! Mut voi olla vaan joku hetkellinen ilmiö, ja voihan se johtua esim. jostain hormonaalisesta jutusta! Katotaan nyt vähän aikaa, kun clomifeni poistuu elimistöstä, että onko vaikutusta. Ihan kun oisin muuten lukenu jostain, et clomifen aiheutti jollekin just hiusten rasvottumista.. Never know! Mutta nyt täytyy mennä suihkuun, että pääsee nukkumaankin ajoissa.