On kyllä ihan sellanen uskomaton fiilis edelleen! Eilinen ilta meni vauvajuttuja lueskellessa netistä ja lehdistä. Ja vähän kerettiin miehenkin kans hehkuttaa asiaa. Mies lähti yöks töihin, niin ei kauheesti. Mies oli käyny ostamass mulle Makuunista kauheen säkin karkkia, koska kuulemma kaikki joista tulee äitejä, himoitsee makeaa. Se oli siis miehen logiikka asiasta. Mut ihana se oli, kun noin oli mut yllättäny. Mä kyllä päätin, että makeansyönti vähenee taas. Pakko vähän kattoo mitä suuhun laittaa, ettei paisu ku pullataikina. Ja raskaus monivitamiinejakin kävin ostamassa. Onkohan kaikki liian hätiköityä..? Noh, ei niitä vitamiineista mitään haittaa oo!

Kattelin eilen kalenteria, ja varmaan oon menossa siihen alkuraskauden ultraan yksityiselle ennen matkaa, eli ennen 1.4.  Hitsi kun mietin, että onkohan liian aikasin mennä joskus 6+5 viikoilla varhaislultraan. Onkohan se liian aikasta? Onko kellään kokemusta?? Kun jos meen ihan "heti" ennen matkaa, niin silloin ois 7+2. Luulis, että siellä jotain näkyy. Ainakin jostain katoin, että sydän alkaa lyömään 22.3. Niin luulis sen siinä ultrassakin sit näkyvän. Jos siis kaikki on hyvin. Tää on nyt vaan tätä jossittelua. Jos kaikki menee hyvin, jos ja jos.... Edelleenkään ei oo minkäänlaista raskausoloa, mutta ei kai niitä tässä vaiheessa kuulu ollakaan. Varmaan muutaman viikon päästä on odotettavissa. En tiiä, mutta musta tuntuu, että mulla on normaalia kovempi jano. Tai sit oon vaan syöny jotain normaalia suolasempaa. Ja kun käyn pissalla, niin pissa on tosi keltasta. Vaikka käynkin aika usein, kun tulee juotua vettä vähän väliä, ja töissä tulee litkittyä kahvia. Mä pelkään koko ajan, että ne menkat sieltä alkaa. Yhtään menkkaolo ei kyllä oo, mutta siteet kulkee kyllä koko ajan mukana. Taitaa olla enenmmän kun normaalia tähän aikaan, että pelkää onkokaan tää totta. Mä oikein odotan niitä raskausoloja! Kaikki pahat-olot-ja-muut, TERVETULOA tähäb huusholliin ja kroppaan! On niitä jo niin kauan odotettukin!

Se yks meidän tuttava pariskunta, joka on käyny läpi kaikenlaisia hoitoja, ja vähän jo toivonsa menettäneetkin. Niin, niin ne sai plussa tuloksen tossa 3 vkoa sitte. No, se nainen alko vuotaan varmaan kaks viikkoa sitte, ja on kuulemma ollu tavallista enemmän kipuja. Tää raskaus sai alkunsa IVF:llä. Nyt niillä oli tänään ultra siellä klinikalla, ja vähän ne ite epäili että on kesken menny. Tosi harmi! Mutta niille oli siirretty kaks alkioo, niin sanoin miehelle, että voihan olla, että se toinen on tullu kesken, ja toinen porskuttaa siellä täyttä häkää! Mutta ei tietenkään kuulosta hyvältä, jos vuotaa muutaman viikon ja on vielä kipujakin.

Toivon ja rukoilen, että meidän raskaus saadaan vietyä loppuun asti! Se ois niin ihana lahja meille! Ja paras uutinen koko vuonna!!

T: Minä ja toukka 4+2