En nyt kertakaikkiaan keksi mitään kivaa otsikkoa. Joten ei väkisin! Alkuviikosta tuli kromosomivastaukset Tyksistä. Kaikki oli kunnossa, eikä niiden tutkimusten mukaan ole lisääntynyttä 21-trisomia riskiä. Hyvä niin. Muuten olo on oikein hyvä, vatsaa turvottaa ajoittain. Ja aika paljon se turvotus liittyy syömisiin. Mä alan varmaan pikku hiljaa palautuu omaksi entiseksi itsekseni, koska alkaa kaikki jutut maistumaan hyvin. Kahvia oon juonu jo, mutta aamusin en kyllä vielä oikein pysty. Suklaata oo syöny, söin eilen Tuplan. Mutta Tupla onkin aika yksinkertainen patukka, eikä siellä oo mitään ylimääräsiä sörsseleitä välillä. Ei ne mua oo muuten haitannu, paitsi nyt tiineenä ;)

Nyt taas aika moni tietää meidän raskaudesta. Ihmiset on ollu ihanan liikuttuneita ja onnellisia meidän puolesta. Se mut on vähän yllättäny, kun joku on kysyny onko tää ollu ihan odotettu tai suunniteltu juttu. Ei se mitenkään oo loukannu muttä yllättäny. Kun jotkut kaverit on sanonu, että niiltä on kysytty niin ja se on loukannu. Kyllä mua siinä mielessä se ihmetyttää, koska me ollaan miehen kans oltu 5v. yhdessä, meillä on oma asunto, työtilanne on hyvä, ja vakaa suhde. Että eikö ihmiset muka oikeesti oo osannu odottaa, että meille vois tulla lapsi!! Me kyllä tiedetään miten lapsia tehdään, enkä oo koskaan ymmärtäny, että joku voi tulla vahingossa raskaaks. Luulis tämänpäivän valistuksen olevan sitä luokkaa, että ihmiset tietää miten vauvat saa alkunsa..  Mut muutama taas sano, että yllätty sen takia, ettei ne oo tienny, että haluan lapsia. Tai on ajatellu, että haluan ne sitte joskus. Enhän mä oo kauheesti mistään vauvakuumeesta puhunu, enkä oo puhunu yleensäkään lapsista. Ehkä se on yksi syy. Ja mua on myöskin ärsyttäny ihmiset, jotka koko ajan kysyy, että tuleeko teille lapsia, millon teette lapsia. Oonkin joskus sanonu, ettei se vaan meen niin, että heti kun on kihloissa, niin heti perään tehdään lapsia. Siitäkin on joku tehny omat johtopäätökset. Mutta eipä haittaa. Ihan sama mitä muut ajattelee, vaikka kaikki onkin ihan oikeesti ollu hirmuonnellisia tai kyyneleet silmissä :))

Nyt tarvii lopettaa, koska mies paistaa lihapullia. Tai siis pihvejä. Me tehdään taas niitä huippuihania omia hampurilaisia! Slurps.. Sitte illalla täytyy mennä yhden vaatekaupan VIP- iltaan, siellä on kaikki -20%. Löytyisköhän mitään kivaa..

Me , 12+4