Täällä ollaan, edelleen! Vointi on hyvä, ja suurin v**tus on laantunut. Onneks. Miehellä alko loma, joten toivottavasti pikkunen syntyis tässä loman aikana. Tai syntyyhän se joka tapauksessa tässä noin viikon sisällä.

Vauva möyrii mahassa ihan tajuttomasti! Siis ihan ennen näkemättömän paljon! Varsinkin iltaisin alkaa melkonen show! Yks ilta se veteli menemään varmaan 2 tuntia. Tietty siinä välissä oli pari sellasta pientä taukoa. Ja eka kertaa koko raskauden aikana mä heräsin kauheeseen tömähdykseen. Paitsi, että olin varmaan just nukahtamaisillaan, ei siis mitenkään keskellä yötä. Ja se möyrintä alkaa siinä kymmenen aikaa illalla, ja kestää melkein puolille öin. Varaudutaan siis siihen, että sellasilla rytmeillä mennään neitin kans aluksi. Yöt oon ainakin saanu nukkua. Taitaa neiti siis haluta kans jo ulos, kun niin kovasti yrittää löytää pakoreittiä pihalle..

Eilen piti taas vähän hypsitellä vauvanvaatteita ja järjestää ne uudestaan, kun niitä on pitäny niin moneen kertaan näyttää kaikille, niin ne oli ihan sekasin. Meinasin haljeta ilosta, niin sulosia ne oli. Olis vaan kiva, kun sais pukee niitä vaan jonkun päälle.

Perjantaina olis se yliaikaisuuskäynti äitipolilla. Sitä enne tuskin tapahtuu mitään. Mutta päivittelen tekstiä tasaseen tahtiin, kun eihän mulla muutakaan tekemistä ole!