Kiitos kysymästä, mutta täällä sitä porskutetaan edelleen! Neuvolassa ei erikoista. Paino ja paineet suunilleen samat ku ennen, sf-mitta oli laskenu 0,5cm, nyt siis 31,5cm. Pissassa proteiinit yhellä plussalla. Sain lähetteen sinne äitipolille yliaikaisuuskäynnille. Terkkari vähän siinä mietti, että pitäiskö hänen vähän ronklata paikkoja, mutta mietti että kannattaako se, jos paikat ei oo kypsät. Mä sitte sanoin, että ilman muuta ronklaat, jos siitä olis edes jotain apua. Ja seksiä se tietenkin suositteli, johon mä sanoin, että seksillä ei olla saatu aikaan ainoataan supistusta. Eikä kyllä millään muullakaan! Johon terkkari sano, että kyllä se vaan niin on, että jos ne paikat ei oo kypsät, niin ei siihen sillon mitkään konstit auta. Ne kaikenmaailman vippaskonstit on yleensä vaan se viimenen silaus sillon, kun paikat on valmiit. Mä olinkin jo niin kyllästyny kuulemaan niistä nikseistä. No, se teki sitte mulle jonkun sortin sisätutkimuksen, ja sano, ettei siellä valitettavasti tuntunu kypsältä. Kohdunsuuta se ei saanu oikein tuntumaan, mikä tarkottaa sitä, että se on aika korkeella, eli ei valmis. Pehmennyhän se on jo ajat sitte ja ultrassa viikko se näytti olevan auki, mutta näppituntumalla ei merkkejä alkavasta synnytyksestä. Mikä ei tietenkään tarkota sitä, etteikö synnytys vois alkaa piankin, mutta aika epätodennäköistä kylläkin.. Ihan tylsää siis!! Ai niin, mulla oli aluks siinä opiskelija, joka teki sen tarkastuksen. Vauvan sydänäänet oli vaan jotain 120-130. Korttiin merkattiin  125. Mua tietty alko huolestuttaan se. Onneks se kysy asiasta siltä terkkarilta, ja sydänäänet kuunneltiin uudestaan sen sisätutkimuksen jälkeen. Sillon ne oli sellasta 130 luokkaa. Ja niitä kuunneltiin aika pitkään, ja tasasta nukkuvan vauva sykettä kuulemma oli. Ei siis tarvi sitäkään miettiä. Mutta nyt lopussa kaikki tollaset saa jotenkin huolestumaan. Jos istukka ei enää oikein toimikaan, tai lapsivesi on vähissä tai... tai..

Soitin sinne äitipolille heti neuvolan jälkeen, ja sain ens viikon perjantaille ajan. Polilla vastas tosi mukava sihteeri. Sanoinkin sille, että voin ottaa ajan jo torstaille, jos vapaita aikoja on.. Ei se kuitenkaan antanu.. Käski tulla käymään aikasemmin, jos ilmenee jotain poikkeavaa. Eikä tarvi soittaa etukäteen, jos on "hätä". Nyt taasen odotellaan ens perjantaita. Terkkari vähän varotti, että jos kaikki on hyvin, niin perjantaina ei varmaan aleta käynnistelemään. Tylsää! Yritän kyllä vaatia käynnistystä vedoten johonkin.. Muuten tässä ei tosiaan oo mitään hätää, mutta jotenkin on vaan niin odottava fiilis ja vähän sellanen apea olo. Tuntuu, ettei oikein oo mitään tekemistä, eikä mihinkään oikein voi lähtee. Kyllä tietty voi kyläillä ja käydä kaupungilla, mutta ei niissäkään joka päivä hutsita ravata. Kotona ei riitä siivottavaa joka päivälle, lenkkeilyyn menee noin tunti, eikä muutenkaan vaan huvita keksiä koko ajan tekemistä. Onneks oon jaksanu lukee kirjoja ja lehtiä. Niistä riittää iloa hetkeksi. Miehellä alkaa loma ens viikolla, voidaan sitte yhdessä tylsistyä kotona ja miettiä virikkeitä.

Tuntuu, että tää teksti on kauheen sekavaa. Aivot on niin pehmenny tässä vaiheessa, ja muutenkin lanttu jumittaa. Ja viikon tähti-ohjelma Salkkarit pyörii just ruudussa. Joten pliis forgiv mii! Mutta tän jutun pointti on se, että raskaana ollaan, eikä muutosta oo varmaan hetkeen tulossakaan. Mutta jos jotain positiivista haetaan, niin ei tässä olla raskaana enää kun n. 1,5vkoa.

Tänään 40+5