Pikainen tilannepäivitys vaan.. Vaikka yleensä sitä tekstiä sitten vaan tulee ja tulee.. Mitään ei oo edelleenkään tapahtunu, yhdes koos vielä! Eilen kävin tekemässä taas sellasen reippaan puoleisen kävelylenkin, 50min ja kävelin portaat 6.kerrokseen. Sit kävin suihkussa ja lähdettin miehen kans kauppaan. Siellä tuli sellasia aavistuksen kipeänpuoleisia supistuksia pari kappaletta. Ne on varmaan jotain miljoonas osa kivuiltaan, jos kunnon supistuksiin vertais. Tai näin kuvittelisin. Vatsa siis kiristy ikävästi ja epämiellyttävästi, ja sitte hiukan sellanen kipeenpuoleinen ja aika pitkä supistus. Niitä siis pari kappaletta kaupassa. Illalla sitte supisteli, mutta ihan kivuttomasti. Oli siis vaan ensimmäisiä laatuaan, ei oo tollaselta tuntunu ennen. Tänään aattelin tehdä kans pitkän reippaan kävelylenkin. Mä otin eilen eka kertaa mun puhelimen mukaan ja kuuntelin siitä musiikkia. Tuli kummasti vauhtia kävelyyn, kun oli niin hyvää musaa! Tai oon mää ennenkin pitäny puhelinta mukana, mutta musiikkia en oo kuunnellu.

Miehen kans ollaan tässä useampana iltana mietitty, että onkohan tää ja tää viiminen ilta kaksin "rauhassa". Ollaan juotu glögiä, syöty pipareita ja katteltu tv:tä. Ollaan nautittu niistä illoista tosi paljon. Vaikka eihän se sitä tarkota, että kun lapsi tulee, niin ei voida enää istua kaksin sohvalla glögiä juomassa. Mutta pian me ei olla enää kaksin, vaan kolmin! Nautitaan siis viimeisistä illoista, koska kohta meidän elämä muuttuu totaalisesti. Ja se on ihanaa!!

Se on muuten jännä juttu, kun päivitin naamakirjaan viime viikolla, että mitään ei oo tapahtunu. Muuten en oo sinne kauheesti mitään raskausjuttuja viittiny päivitellä, mutta nyt laitoin kun kaikki kuitenkin niin paljon kyselee. Ja sit ihmiset alko kauheesti kommentoimaan, että kolmen S:n keinot auttaa, ja tee sitä ja tätä. Haloo, mä en siis pyytäny keneltäkään vinkkiä miten pääsee synnyttään! Mä kommentoinkin sinne sitte, että ei tässä hätää, mielelläni jatkan odottelua, koska kaikki hyvin. Tulee kun on sen aika. Ja kerroin vaan tilanteen, kun kaikkia tuntuu kiinnostavan, ja kaikki kyselee. Minkähän takia ihmiset olettaa heti, että tää loppuaika on vittumaista odottelua, ja kaikkien pää ei hajoa tässä vaiheessa. Musta tuntuu ihan hassulta, että meidän laskettu aika meni jo, ja se vauva voi tulla millon vaan..

Ja mä en kestä jos Taika tai Veera synnyttää ennen mua . Ette kyllä ota mitään varaslähtöä!

Niin, yliaikainen tosiaan tarkottaa, jos mennään yli 42viikon. Mutta aina sitä vaan alkaa ajatteleen "yliaikaisuutta" lasketun päivän jälkeen. Tänään on siis 40+1