Tänään oli 4kk neuvola, ja tyttö sai lääkäriltä paljon kehuja! Oli kuulemma virkeä, iloinen ja tyytyväinen vauva. Lisäksi hyvin kasvanut ja kehittyny. Ja arvatkaa oliko vanhemmat tyytyväisiä ja iloisia kans! Neiti kikatteli ääneen, kun lääkäri tutki lonkat ja paineli mahaa yms. Ja kauhee oli meininki hoitopöydällä, kun sai olla alasti! Uudet mitat oli 63,4cm, 6970g ja päänympärys 40,3cm. Hyvät lukemat. Lääkäri oli tosi mukava nainen, ja sillä ei ollu mihinkään kiire, vaikka aikataulu olikin jäljessä. Kehoitti vanhempia viemään tytön hoitoon, jotta me saadaan omaa aikaa, kun tyttö kerran syö myös pullosta. Fiksu lääkäri! Se sano, että vanhemmat tarvii myös kahdenkeskeistä laatuaikaa . Mä mieitin kans sitä kiinteiden alotusta, että jos vaikka tossa 5kk iässä aloteltais, niin se tuumas, että jos kasvu jatkuu samanlaisena, niin täysimetystä olis hyvä jatkaa sinne 6kk asti. Eli ehkäpä me mennään imetyksellä sinne asti. Vaikka hirmusesti tekis mieli antaa vähän maistiaisia potusta... .

Mä veikkaan, että ne itku-potku-tissi-raivarit liittyy enemmänkin siihen. että maitoa tulee liikaa, kun liian vähän. Parina päivänä tästä oikeasta rinnasta sitä on tullu ihan suihkuamalla! Ehkä se voi välillä vähän suututtaa neitiä. Yks päivä neiti päästi rinnasta irti ja vähän kiukutteli, ja mä katoin, että onko siinä rinnanpäässä joku karva vai lanka ja yritin ottaa siitä kiinni. Kunnes tajusin, että maitoa siinä suihkus neitin korvaan ja poskeen! Että silleen.. Ja siitä rinnasta heruu aina ihan hirveesti kun neiti tankkaa toisesta rinnasta. Että tälläset meijerit meikällä nykyään on!

Ja sitten meidän neitille on myös tulossa toinenkin hammas alas eteen. Se eka hammas on tullu jo pintaan, ja sormella se tuntuu aika terävältä . Vieruskaveri pullahtaa ikenestä varmaan ihan lähipäivinä. Aika "kivuttomasti" ne on tullu, vaikka lähipäivinä onkin päivisin ollu pientä kitinää havaittavissa. Yöt menee hyvin, kahdella syötöllä selvitään. Hienoa!

Eli meille kuuluu siis tosi hyvää! Neitokaisen kans lähetään huomenna junalla mun vanhempien luo kahdestaan. Junassa tarvis jaksaa matkustaa melkein 5 tuntia. Toivotaan, että matka menee hyvin. Muuten ei jänskätä, mutta junaa tarvii vaihtaa, ja aikaa on noin vartti. Muuten se vartti riittää oikein hyvin, mutta jos tarvii vaihtaa raidetta ja mennä toiselle puolelle asemaa, niin sitte voi tulla kiire. Nimittäin meillä on tavaraa ihan hiukan mukana, ollaan viikko reissussa. On vaunut, kaukalo, rinkka, tyttö ja sata nyssykkää ja pussukkaa.. Mutta luotan siihen, että kaikki menee hyvin!!

Nyt mä toivotan kaikille ihanaa pääsiäistä!