Mä en kertakaikkiaan keksiny otsikoksi mitään järkevää, joten saa olla ilman. Päivitysrintamalla on viime aikoina ollu hiljaista. Eipä oo ollu mitään ihmeempää kerrottavana. Pääsiäisen junamatka meni hyvin, ja vaihtokin onnistui hyvin. Muutenkin loma meni hienosti. Neiti sai paljon huomiota, ja siitäkös se tykkäs. Päikkäreitten kans oli välillä ongelmaa, kun ei ois millään malttanu nukkua. Muutenkin tässä lähiviikkoina on noi päikkärit ollu aika minimaalisia. Kaksilla päikkäreillä ollaan menty, ja välillä päiväunisaldo on ollu vaivaset 2,5-3h/pvä. Ihan liian vähän 4kk ikäselle pallerolle. Mutta hyvinhän tuo on jaksanu touhottaa siitä huolimatta. Nyt meillä mennään oikeestaan niin, että kun pitkiltä päikkäreiltä herätään joskus neljän aikaan, about, niin sen jälkeen mennään vasta yöunille puol kasi- kasi aikaan. Yöunet menee onneksi entiseen malliin, eli yöllä nukutaan. Nyt ollaan siirrytty yhteen syöntikertaan yössä, tai siis aika monena, joten kai sen voi yleistää. Vimppa syöttö illalla on yhentoista aikaa ja sit yöllä syödään 3-4 aikaan, ja sitte vasta aamulla 6-7 aikaan. Ylös noustaan puol 9-9 aikaan.

Alarivissä suussa nököttää nyt kaks ihanaa hampaanalkua. Toinen tuli esiin maanantaina, ja se eka hammas on jo muutaman millin ulkona. Kertakaikkiaan ihana näky, kun tyttö hymyilee! Ja sitä se tekee koko ajan ja kaikille! Ei siis ainakaan vielä oo alkanu vierastaan. Imetyksen kans on taas pientä takkuilua, mutta siitä en nyt jaksa alkaa taas jauhamaan. Se on se oikea meijeri vaan jostain syystä kertakaikkisen huono, eikä siitä hutsittais syödä. Mutta se on varmaan vaan taas joku "the ohimenevä vaihe"..

Mä oon muuten miettiny, että millonkahan ne menkat mahtaa alkaa!? Todennäkösesti (pienenä pessimistinä) veikkaan, että ne alkaa ens kuussa siellä meidän lomamatkalla. Ja silleen, ettei oo todellakaan mitään sidettä mukana just siinä kohtaan.. Noh, mulla kyllä on kulkenu side meikkipussissa alkuraskaudesta alkaen. Kun sillon pelkäsin, että jos tulee keskenmeno, ja sitte se vaan jäi sinne, ja sitten jossain vaiheessa siteitä piti olla jälkivuotoa varten mukana. Mutta siis todennäkösesti ne menkat ei ala, kun mennään täysimetyksellä, mutta eihän se aina sitä kato. Kyllä jollakin on alkanu menkat täysimetyksestä huolimatta. Tai sitte oon raskaana.. No en oo, mahdollisuudet uuteen raskauteen on niin minimalistiset, lähes mahdottomat.. Ja sitte toinen hormooni juttu, että mulla on alkanu lähteen hiukset! Ei se karvanlähtö vielä mitään runsasta oo, mutta suihkussa huomaan, että kyllä niitä lähtee! Toivottavasti tää pehko ei ohene mitenkään radikaalisti! Mulla kun on tummat pitkät hiukset, niin ne irtoilevat hiukset kyllä erottuu lattialta, vessanlattilta, lattiakaivosta.. Kyllähän ne hiukset sitte takas tulee, mutta en halua olla millään hiirenhännällä.

Mitäs vaippoja te muut käytätte? Mä ostin Liberoja,  kun Cittarissa oli hyvä tarjous. Muuten ollaan käytetty nyt pitkään Pampersia. Miten musta tuntuu, että pissa haisee jotenkin paljon voimakkaammalta noitten vaippojen läpi. Tai sitte mun hajuaistissa on vikaa. Ja tuntuu, että neitin takamuskin haisee useammin pissalta. Ei kiva. Täytyy palata takas vanhaan tuttuun merkkiin, kun noi on loppu ja verrata muuttuuko tilanne. Ai niin, neiti on löytäny varpaansa. Vihdoinkin! Mä oonkin jo kovasti ootellu, että millon se hoksaa ne.

Mutta ei tällä kertaa muuta.