Ihanaa Äitienpäivää kaikille ihanille äideille!!

Tämä blogi hiljenee muutamaksi viikoksi. Me nimittäin lähdetään 3 viikon reissuun rapakon taakse. Vähän tässä jänskäiltiin, että tuleeko tuhkapilvi meidän tielle. Mutta nyt näyttää siltä, että päästään lähtemään. Laukut alkaa olla pakattu. Toivottavasti kaikki tarpeellinen on mukana. Vähän ehkä jännittää miten lento menee tytön kans, ja miten aikaero vaikuttaa. Mutta lapsen ehdoilla mennään, niin eiköhän kaikki mee hyvin!

Soseet maistuu hyvin, ainakin porkkana ja maissi maistuu. Peruna ja varsinkin parsakaali ei nappaa. Parsakaali alkoi jopa itkettään kaikkina kolmena kertana, kun tämä mamma sitä yrittin epätoivosesti tyrkyttää. Makeista taas päärynä ja luumu on hyvää, ja banaanistakin neiti sai pienen haukun. Niin ja kurkun palaa hän on myös päässy imemään, ja sekin uppos!

Mulla oli ihana äitienpäivän aamu. Neiti heräili jo ennen seittemää meidän välistä. Mä sitte menin vessassa käymään ja kun tulin takas, niin tytöllä oli vaaleenpunanen kirjekuori kädessä ja tutti suussa. Maailman söpöin näky!! Äitikin ihan herkisty .

Nyt jatkan laukkujen pakkaamista ja nautin äitienpäivästä!