Siis mä sain tälläsen, tunnustuksen!!! Kiitos Miia <3 Tää olikin ensimmäinen laatuaan, ja nyt mun pitääkin vähän miettiä kenelle annan sen eteenpäin.. :) Kylläpäs ilahdutti mieltä. Mä oon niin hämmästynyt..

Tunnustukseen liittyen pitää

  1. antaa tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pitää ja jotka inspiroivat
  2. listata kolme itselle rakasta asiaa
  3. ja laittaa näytille kuva jota rakastaa kera selityksen, miksi..

 

1. Laitan eteenpäin toivuttuani tästä :)

2. Tähän voisi laittaa montakin asiaa. Rakkain asia elämässäni tällä hetkellä on tietysti oma, ihana tyttäreni! Jokainen päivä on ihana, vaikka tietysti äitiys ottaa ajoittain koville. Pääsääntöisesti se tietenkin on ihanaa! Rakastan tytärtäni joka päivä enemmän ja enemmän.. Toinen rakas asia elämässäni on mieheni. Yhteistä tietä on kuljettu jo 6 vuotta. Ihan suhteen alussa tie oli aika kivinen, mutta kun siitä päästiin, niin suhde on vaan parantunut vuosien mittaan. Ensi kertaa elän suhteessa, jossa voin luottaa mieheeni, en ole epävarma suhteen jatkuvuudesta, rakastan miestäni miljoona potenssiin 10 miljoonaa, koen olevani suhteessa, jossa me olemme tasavertaisia. Kolmas asia, mitä rakastan, on matkustaminen. Tähän olisi tietysti voinut laittaa oman perheen, terveyden jne. Mutta ei mennä niin syvällisyyksiin :) Rakastan matkustamista, ja onneksi miehelläni on sama sairaus ;). Olemme tehneet yhdessä jo aika monta matkaa, ja toivottavasti edessä on vielä monen monta lisää. Haaveilen, että voisin joskus muuttaa ulkomaille muutamaksi kuukaudeksi, tai lähteä muutamaksi kuukaudeksi kiertelemään eri maita. Toivottavasti se toive toteutuu..

3. Tarviiko tuo kuva selityksiä. Se päivä muutti koko loppu elämän! Kaksi pitkää vuotta noita viivoja oli odotettu, ja siinä ne on! Tietysti tähän olisi voinut laittaa kuvan tyttärestäni, mutta tätä päivää en unohda ikinä! Se fiilis ja hetki on muistissa vieläkin, kuin eilinen päivä. Tiistai 10.3.2009, n.klo 9.30..