Tää taitaa olla pikapäivitys, tyttö varmaan herää pian. Meillä mennään samaan malliin kun ennenkin. Ei mitään uutta tai erikoista. Muistaakseni.. Ai niin, ostettiinhan me tytölle ihan kunnon syyskengät. Niillä saa painella menemään. Ne oli ihan sellaset halppiskengät, ostettiin ne vielä alekorista. Niille ei kuitenkaan tuu käyttöä kun kuukausi-kaksi, ja sitten saakin jo siirtyä talvikenkiin.

Maanantaina lähdetään taas reissuun. Mennään ihan vaan Tallinnaan pariksi päiväksi. Kiva päästä rentoutumaan ja nauttimaan olosta. Ajatelitiin ottaa uimakamppeet mukaan, jos vaikka kerittäis hotellin uima-altaalle polskuttelemaan. Ja kai sitä vähän tulee käytyä shoppailemassakin.

Me ollaan ottamassa elämässä iso askel. Meinataan hakea omakotitalotonttia. Mies on haaveillu sellasesta jo pitkään. Mulle omakotitalo ei oo mikään varsinainen haave. Mutta oishan moni asia helpompi ja kätevämpi omakotitalossa. Varsinkin kesällä olis ihana nauttia päivästä omalla pihalla, grillailla jne. Ollaan kateltu rivareita, mutta ne maksaa ihan tuhottomasti. Haluttais kuitenkin uudehko tai ihan uusi. Onhan omakotitalossa hirveesti työtä, ja rakennusprojekti on varmasti raskas. Mutta oishan se oma pieni piha ihana. Sellanen helppohoitoinen ja sopivasti kukkasia ja pensaita. Tontit jaetaan ihan arvalla, joten ei oo ollenkaan todennäköstä että sellasta edes saadaan. Kaikki selviää tässä kuukauden sisällä. Aika nopeesti asiat kyllä etenis, koska me ollaan vaan silmäilty rivareita. Ja tontista vaan haaveiltu. Mutta ei ne asiat etene, jos ei laita toimeksi!

Mamma alko vähän kattoon syömisiään. Kuulostaa säälittävältä, mutta mä lasken painonvartijoiden pisteitä. En mitenkään orjallisesti, mutta suurinpiirtein. Täytyy saada tähän mässäilyyn joku tolkku. Nyt oon viikon verran pisteitä laskenu, ja hyvin menee. Heti lähti viikossa reilu puoli kiloa, eli vajaa kilo :) En välttämättä niinkään halua laihtua montaa kiloa, mutta se mässäily tarvii saada kuriin. Tallinnassa en ajattelekaan pisteitä, mutta sen jälkeen palaan taas psiteiden pariin. Ylipainoinen en oo, vaaka näyttää 61kg. Mutta mieli halajaa pienempiä lukuja. Ja kun osa keväällä ostetuista farkuista alkaa puristaan reisistä! Mulla ei oo koskaan ollu sellasta ongelmaa, että housut puristais reisistä! Grrrhh!! No, keväällä olinkin aika hoikkeli imetyksen ansiosta.

Mutta nyt, gotta go!