Meidän elämässä taas tapahtuu isoja juttuja. Me siis saatiin se tontti! Ihan uskomatonta. Nyt saakin alkaa kattelemaan talopaketteja yms. rakentamiseen liittyvää. Kämppä menee myyntiin, ja tänä aamuna täällä kävikin jo yksi kiinteistövälittäjä arvioimassa asuntoa. Tuntuu, että kaikki tuli ihan hirveen nopsaan. Me kun ollaan vaan haaveltu omakotitalosta, että sitten joskus.. Tonttia haettiin eka kertaa, ja saatiin se heti! Meillä on kavereita ja tuttuja, jotka on hakenu monta kertaa, eikä oo saanu. Nää meni ihan arpapelillä, ja mulla kun on aina niin hyvä arpaonni, joka suosi tälläkin kertaa. Kämppä menee siis myyntiin, muutetaan vuokralle ja raksaprojekti alkaa joskus ens keväänä-syksynä. Vuokrakämppiä kattelin netistä, ja rima on aika korkeella. En todellakaan halua mihinkään kauheeseen läävään. Onneksi kuitenkin siistejä, ja jopa uusia kolmioita on jonkun verran tarjolla. Kohtuullisella vuokralla vielä. Toivottavasti niitä on vielä silloin, kun tarvitaan sitä. Kiinteistövälittäjä oli sitä mieltä, että asunto menee nopeesti kaupaksi, koska tää on vähän aikaa sitte rempattu, ja tosi hyväkuntoinen.

Tytön päiväkoti on tässä meidän nykyisen kodin lähistöllä, niin vuokrakämppäkin sais olla edes vähän täällä suunnalla. Mä kävin tiistaina työhaastattelussa yhdessä paikassa, joka ei kyllä ollu mua varten. Paikka ei alunperinkään innostanu mua kauheesti, koska se olis ollu 2-vuorotyö, ja siinä tapauksessa, että pääsisin sinne, niin tytölle olis joutunu hakeen uutta hoitopaikkaa. Ei kiva. No, paikka ei muutenkaan tuntunu mun paikalta. Tieto, kuka sijaisuuteen valitaan, tulee ens viikolla. Nyt mulla onkin pari muuta paikkaa tiedossa, päivätöitä, ja toivon, että saan jommankumman niistä, ettei tarvis ottaa sitä ei-kivaa paikkaa. Meen huomenna taas haastatteluun, jännittää... Ne on kaikki siis ihan sijaisuuksia. Päivätyöpaikat olis ihan mun juttuja, ja haluan niihin oikeesti!

Typykkä on taas flunssassa :(. Maanantain ja tiistain väliset yöt oli aikamoista sirkusta, tai oikeestaan tiistaiyö oli ihan hirvee. Päivisinkin tyttö oli tosi kiukkunen ja itkunen, mikä ei oo ollenkaan sen tyyppistä. Tiistai vastasena yönä tyttö heräili tunnin välein puol 11 lähtien! Kolmelta nokka oli jo vähän tukkosen kuulonen, ja neljältä se oli ihan räkänen. Eli sitä se kiukkuisuus tiesi. Tiistaina se oli ihan raukka, ja jotenkin oudosti nenä ja posket oli ihan tulipunaiset! Ne ei ollu kuivat, eikä ne ollu sellaset kuumasta johtuva. Tulipunaiset, selvärajaiset laikut. Rasvailin niitä kuitenkin, eikä niitä enää ollu seuraavana päivänä. Kuivat ne kyllä on, nenästä lähtee ihan sellasta nahan riekaletta. Flunssa oli kyllä nopea tauti. Vähän se vielä yskii, niin ei uskallettu mennä tämän iltaiseen vauvauintiin. Sinällään vähän otti päästä, kun oltiin lauantaina yksillä 1v. synttäreillä ja synttärisankarilla itsellään oli flunssa. Olis ollu kiva jos ne ois varottanu, mutta ne jotenkin vähän salaili sitä. Vaikka tuleehan noita flunssia ties mistä.. Eikä flunssa tietysti mikään maailman kamalin tauti ole. Ne on ne pari päivää aika inhottavia, mutta onneks menee pian ohi. Täytyy taas toivoa, ettei tule mitään korvatulehduksia. Mitä meillä ei onneks koskaan ole ollu.

Tähänkin Suomen kolkkaan satoi vähän lunta. Tyttö oli vähän ihmeissään kun oltiin eilen pihalla. Laitoin sen sellaseen lumiseen kohtaan istumaan ja tehtiin pieni lumiukko. Luntahan piti tietenkin maistella, ja ilmeestä päätellen se oli kylmää. Nyt siitä lumesta on muisto vaan, kaikki on sulanu pois, kun eilenkin oli +6´c. Uutta lunta odotellessa. Toivottavasti tästäkin talvesta tulee yhtä hyvä talvi, kun viime talvi oli. Kunnolla lunta ja pakkasta! Vaikka toisalta, kyllä se -10´c riittäis hyvin.