Täytyy nopeesti päivitellä meidän kuulumisia. Tällä hetkellä eletään niin kiireistä aikaa, etten oo edes s-postissa tai naamakirjassa ehtiny käydä. Ja se on sitte tosi kyseessä!

Tyttö on ollu päiväkodissa nyt muistaakseni neljä kertaa. Ja tosi hyvin kaikki on alkanu. Tyttö jää hoitoon mielellään, ja hiljahtelee kun se sinne viedään. Ja iloisena se lähtee sieltä kotiinkin. Yhtenä aamuna tyttö oli jääny itkien, mutta se johtu siitä, kun siellä oli ollu ihan outo täti vastassa. Eniten mua hoidossa olossa jännitti ehkä nukkumaanmeno. Mutta ihan kivasti sekin on menny. Aina sen joutuu sinne sänkyyn nukuttaan, ja kerran se oli jonkun tätin syliinkin nukahtanu. Paitsi tänään se oli nukahtanu itekseen. Syöminen on ollu vähän huonoa, lähinnä lounaalla. Aamupala ja välipala maistuu aina. Lounaasta en oo yhtään huolissaan, koska ruoka on erimakuista, kuin kotona, niin vaatii varmaan totuttelua. Niin ja pihalla neiti ei vissiin kauheen hyvin viihdy. Kyllä ne siellä sitä yrittää pitää, välillä sylissä ja välillä rattaissa. Mehän ei olla kauheesti tytön kanssa pihalla leikitty, lähinnä vaunulenkkejä tehty. Tai ollaanhan me pihalla oltu, mutta eipä juurikaan 30min enempää. Ja tuolla ne on pihalla varmaan 1,5h. Suurinpiirtein 3 päivänä viikossa tyttö on hoidossa ja muina päivinä se on isin kans kotona. Ja viikonloppusin tietty mun kans. Mulla työt on lähteny kivasti käyntiin. Työkaverit on mua aika paljon vanhempia, siinä 40-50 vuotiaita. Ehkä pitemmän päälle olis kivaa, että olis joku nuorikin joukossa. Mutta toisaalta, aika yksinäistä se meidän työ on. Ja pääasia, että muuten synkkaa työkavereiden kans. Tulipa taas todettua, että on ne illat vaan ihan hirveen lyhyitä. Mulla on työvuorot 8-16, paitsi yhtenä päivänä 8-14. Siinä ei kyllä kauheesti ehdi ihmeitä touhuta. Mä oonkin päättäny irtisanoa jäsenyyteni kuntosalilla. Enhän mä oo siellä käyny enää aikoihin. Turhaa mä siitä maksan, kun en sinne kerkee. Tai sanotaanko niin, että ihan taatusti kerkeis, jos vaan järjestäis asiat niin. Mutta ei kauheesti tee mieli lähtee enää jumpalle, kun tulee kotiin puol 5. Haluan vaan olla tytön kans kaiken vapaa-ajan. Ehkä hamassa tulevaisuudessa sitte!

Aamuyönmaitoa ei olla annettu tytölle enää muutamaan viikkoon. Hyvin on menny. Muutamana aamuna ollaan haettu tyttö meidän viereen, ja se rauhotti tytön, ja se sai jatkaa unia. Oon vähän varonu sitä viereen tuomista, ettei siitä tulis tapa. Vaikka onhan se ihanaa kun se nukkuu ihan kiinni, poski poskea vasten. Haluan, että se oppis nukkumaan yöt kokonaan omassa sängyssä. Ettei siihen maitoaikaan aina tapahdu jotain, johon tyttö havahtuu. Tuleehan niitä herätyksiä vielä öisin, mutta hyvin se rauhottuu, kun laittaa käden selän, pepun tai rinnan päälle. Nyt öitä on pikkasen haitannu nuha, jota on kestäny jo joulusta asti. Pari viime yötä se raukka on ollu aivan tukossa. Onneks täksi yöksi muistin laittaa Nasolinit nenään. Aamusin nenästä saa kaivaa sellaset rusinan kokoset kuivat kököt pois, ei ihme ettei ilma kulje!

Nuvaring renkaasta on tähän asti ollu vaan haittaa. Mulla alko menkat sillon jouluviikolla, ja siitä asti oon vuotanu ihan joka ikinen päivä. Tiedän kyllä, että ehkäsyn alotukseen saattaa liittyä tiputteluvuotoa. Mutta kun sitä on nyt näin kauan kestäny, niin soitin tänään ehkäisyneuvolaan. Käski kattoo vielä pari kiertoa, ja jos vuoto jatkuu, niin vaihdetaan ehkäsyä. Nuvaringin käyttöön on tullu sen verran muutosta, että sillon 4v. sitten kun viimeks niitä käytin, niin niitä sai pitää 4viikkoa. Ja nyt ei saa enää pitää yhtä rengasta kun 3vkoa.

Tällästä meille. Eiköhän tämä meno vähän rauhotu, kunhan saadaan laatikot tyhjiksi ja tavarat paikalleen. Meillä on koko perheellä vapaa viikonloppu. Ajateltiin olla yhdessä ja tehdä jotain kivaa. Esim. saunoa, koska meillä on nykyään vuokra-asunnossa sauna, ihanaa!