Blaah, täällä on tyttö taas kipeenä. Tämä viimeisn flunssa alkoi 2 viikkoa sitten kunnon räkätaudilla. Viikko sitten saatiin vielä riesaksi järkky yskä, ja keskiviikkona nousi kuume, 38,9c.  Eilen päätin, että nyt tarvii päästä lääkäriin, koska tauti ei näyttäny minkäänlaisia paranemisen merkkejä. Yskä oli ihan kauhee, ja limaa irtos aika lailla. Tyttö oksensikin pari kertaa, koska oli niin limanen. Raasu parka. Tänä aamuna tyttö olikin sitte tosi pirteä eikä kuumettakaan enää ollu. Meinasin jo peruttaa lääkäriajan, mutta ajattelin sitte, että mennään nyt kun yskä ja räkä vaivaa edelleen. Ja hengitys ritisee. Onneksi mentiin, nimittäin saatiin keuhkokuume ja vas. korvan alkava korvatulehdus diagnoosi! Lääkkeeksi antibiootti ja Ventoline avaamaan hengitysteitä. Ja tietysti Rela tipat myös. Toivottavasti lääkkeet auttaa pian. Kontrollikäynti on kuukauden päästä ja jos antibiootti ei ala puremaan parin päivän sisällä, niin sitte aikasemmin yhteyttä. Mutta diagnoosiin nähden tyttö on kyllä tosi sissi! Lapset on kipeenäkin niin urheita! Kokeiltiin muuten Burana suppoja, ja ne ei kyllä meidän tytölle sopinu. Se rupes heti valittaan oikein säälittävästi, kun se suppo oli laitettu. Ihan niinkun se olis kirvelly tai sattunu jotenkin. Mies onkin tytön kanssa alkuvkon kotona, ja loppu viikko niillä oliskin vapaata. Meillä on töissä tosi moni sairaana ja kun on uusi työ, niin miehen on jotenkin helpompi olla pois töistä. Vaikka mielelläni kyllä jäisin kotiin hoitamaan tyttöä.

Tyttö on taas oppinu uusia sanoja, mamma, pappa, nenä, avaa, lehmä, ei (+pään pudistelu), anna. Olikos vielä jotain muita.. No, noita sanoja toistellaan koko ajan. Ihan oikeaoppisesti se ei niitä vielä lausu. Aika paljon se tietää eri käsitteitä, missä on korvat, nenä, hampaat, suu, jalka, varpaat, vessa. Ja jos joku sanoo, että lähtee, niin se menee laittamaan omaa takkia päälle.

Meidän sukuun tulee lisää vauvoja :) Mun veljen vaimo on raskaana. Raskaus on vielä ihan alussa, mutta kuitenkin. Tyttö saa siis lisää serkkuja, kolmannen. Tää raskaus oli kyllä ihan odotettavissa, mutta ainahan se on iloinen yllätys! Viimeksikin oltiin yhtäaikaa raskaana, mutta nyt ei taida osua yksiin. Jos meidän taloon niitä vauvoja vielä suunnitellaan, niin suunnittelu alkaa aikasintaan loppuvuodesta. Tolle veljen vaimolle oli 2 eri lääkäriä antanu aika tylyn tuomion raskaaksi tulosta, eli "tsäänsit" oli aika pienet, mutta niin vaan ekasta kierrosta tärppäs. Niitä ihmeraskaustumisia tuntuu nyt tulevan sinne sun tänne. Niitä siis odotellessa sitten joskus meillekin.. ;)

Mä kaipaisin tähän päänuppiin jotain uutta. tää tukee on päässy taas venahtamaan, vaikka oon kyllä ihan tarjotuksella kasvattanu. Mutta nyt kun töissä pitää hiukset pitää kiinni, niin joku lyhyempi ryhdikkäämpi malli olis kiva. Oon miettiny kauan, että leikkaisin jonkun pitemmän polkan, mutta en oo oikein löytäny mitään, mikä olis kolahtanu.

Ai niin, eikös Beckhamitkin odota perheenlisäystä. Ja vielä sitä kauan kaivattua tyttöä. Mitäs jos se oliskin poika.. Mä lupaan, että jos joskun tuun vielä raskaaksi, niin mulle on ihan yks ja sama, kumpi sieltä tulee! Nyt ainakin tuntuu, että sillä ei olis mulle minkäänvaltakunnan väliä. Kaikki sukupuolet olis ihan yhtä tervetulleita. Tai mistäs mä tiedän miltä sitte tuntuis, jos ois 4 tyttöä, niin haluaisko sitä tehdä vielä yhden, jos tuliskin poika..