Mulla on ollu tänään hiukka erilainen päivä, vapaa lauantai! Vapaa äitiydestä. Tyttö lähti aamulla päiväristeilylle isovanhempien kans. Tää oli siis se risteily, josta joskus mainitsin pelonsekaisin tuntein.. Olin kyllä jossain vaiheessa unohtanu kok risteilyn. Viime viikonloppuna oltiin miehen veljen pojan synttäreillä ja se veljen vaimo sitten kysäs, että on tyttö lähdössä kans mukaan. Siinä sitten miehen vanhempien kans sovittiin, että tyttö lähtee mukaan. Toisaalta oli kyllä ihan kiva, että sain vähän omaa aikaa. Vietiin tyttö aamulla satamaan miehen kans. Pelkäsin, että mua alkaa itkettää, mutta ei onneks. Se lähdön hetki tulikin sitten vähän nopsaan, kun niille tulikin kiire mennä noutaan liput tiskilta. Tyttökin jäi ilosena rattaisiin. Appiukolta tuli viesti, että kaikki on menny hyvin. Illalla kasilta meen taas satamaan hakemaan väsyneen laivamatkujastan kotiin. Harmi vaan, kun mies on koko päivän töissä. Olis ollu kiva viettää aikaa kaksistaan.

No, mitä mä sitte tein vapiksella?! Kun se silmäleikkaus on viikon päästä ja sen jälkeen tulee viikon silmämeikkikielto, niin minä varasin tälle päivälle itelle ajan ripisien pidennykseen! Ripsistä tuli aivan ihanat! Eipä tarvi käyttää ripsaria, ja silmät näyttää laitetulta koko ajan. Mä käytän aika paljon arkenakin silmämeikkiä, joten viikon meikkauskielto ei olis tullu kuuloonkaan. Ripsien lisäksi kävin tietysti shoppailemassa, ja tuli ostettua taas vaikka ja mitä. Köyhänä palasin reissulta kotiin. Tytöllekin ostin kaikkee kesävaatetta vaikkei ees pitäny vilkasta lastenosastolle päinkään :) Mutta ens viikollehan on luvattu hellettä.. Shoppailun jälkeen vähän laitoin kotia kuntoon ja leivoin salmiakki brownieta, kun huomenna tulee vieraita.

Olin eilen pienimuotosessa keskutelussa päiväkodissa tytön omahoitajan kans. Keskutelussa ei sinällää mitään ihmeellistä ollu. Tyttö on reipas ja kiltti tyttö, iloinen ja kovin kiinnostunu kaikesta. Syö ja nukkuu hyvin, eikä kiusaa ketään. Itkee harvoin, tykkää kaikista ja "juttelee" muiden lasten vanhempien kans. Pelkkää positiivista siis! Sitte sain kattoo sellasta Kasvun kansiota, mitä ne on tytöstä tehny. Siihen en valitettavasti kerenny perehtyä enempää, kun tyttö oli siinä keskustelussa mukana. Eihän se suostunu enää jäämään leikkimään, kun huomas mut.

Kävin raksalla aamulla pitkästä aikaa. Siellä on paalutus tehty ja kaivinkone on tehny osansa. Seuraavaks aletaan tekemään pohjia, siis viikon parin sisällä. talon paikka ja huoneiden paikat hahmottu ihan eri tavalla. Pystyin jo kuvittelemaan itteni sinne keittöön ja olkkariin..