Maanantaina kävin siis gynekologilla, ja oli oikein miellyttävä nainen! Sain tosiaan uuden reseptin ja sitten se teki gynen tarkastuksen. Kaikki kunnossa. Mullahan on nyt tän alkuvuoden aikana, kun oon Nuvaringia käyttäny, niin tullu kaikennäkösiä sivuvaikutuksia. Menkat on kipeet, mutta ei onneks runsaat. Sitten oikealla puolella on ihan kauhee hartiapistos menkkojen alussa, samoin kun vatsa on ihan löysällä. Niin ja kierron toisella viikolla limakalvot on kuin Saharan autiomaa. Lääkäri kyllä kysy, että miks ihmeessä haluan jatkaa Nuvaringin käyttöä. No, ajattelin, jos ne sivuvaikutukset vaikka siitä lievenee, kun jatkaa käyttöä. Kokeilen nyt sillai, että käytän pari-kolme rengasta putkeen. Kolmannen renkaan ainaka monilla kuulemma alkaa usein välivuodot, niitä odotellessa siis.  Ja jos sitä sitten vaikka loppuvuodesta alkais taas haaveilemaan pikku-kakkosesta..

Silmäleikkaus asia on menny aavistuksen verran eteenpäin. Varasin ajan esitutkimukseen, se on 16.5. Saas nähä, on mun silmät kelvolliset leikkaukseen. Nyt kun oon saanu asian näin hyvin eteenpäin, niin se leikkausaika olis tietty kiva varata heti. Ei millonkaan syksyllä. Ja jos sitä toista vauvaa alkaa loppuvuodesta yrittämään, niin leikkauksen jälkeen ei saa tulla raskaaksi 6 kuukauteen.  Mä oon just tämmönen, että ensiks jahkailen jonkun asian kans vaikka kuinka kauan, ja sitten kun teen päätöksen, niin se tarvii saada ihan heti.

Mitäs tytöstä.. Joka päivä tulee uusia sanoja, ja se matkii kaikki sanat mitä me sanotaan. Päiväkodissa ne oli taas alkarrellu kaikkee ihania juttuja. Tuntuu, ettei niitä raaskis pois heittää, kun ne on niin ihania. Ehkä nää ensimmäiset voi säilyttää muistoksi. Niillä oli ollu viime perjantaina päiväkodissa vappujuhla isovanhemmille. Meidän neiti olis kuulemma halunu kaikkien syliin ja ois lähetny kaikkien mukaankin. Harmi kun kummatkaan isovanhemmat ei päässy sinne juhliin :( Nyt on taas alkanu tytölle maistuun ruoka. Tässä mentiinkin melkein koko alkuvuosi aika paastolinjalla. Enkä kyllä ihmettele, koska oli ne kaikki sairastelut, ja sitten melkein yhtä aikaa puhkes kaikki 4 kulmahammasta. Nyt sillä on yhteensä 16 hammasta. Kiva muuten olla tytön kans kaupassa.. Jos mennään jonkun keksi- tai karkkihyllyn ohi (joskus saattetaan pysähtyäkin.. ) niin tyttö alkaa huutamaan "kaakkia kaakkia" tai kekkii kekkii". Ei oo ainakaan koskaan kotona niitä saanu... ei tietenkään.. :o Mua alkaa kohta tylsistyttään sen kaikki sisävaatteet, kun niitä on kateltu jo ties kuinka kauan. Viime syksynä ostetut 80 ja 86cm vaatteet mahtuu vieläkin. Vois nyt ottaa jonkun kasvupyrähdyksen, niin sais uusia. Vaikka onneks kohta on kesä, niin vaatekaappi uudistuu pakostakin. Mitattiin tyttö yks päivä kotona ja lukemiksi saatiin n. 78-79cm ja painoa oli n. 11kg. Kesäkuun alussa olis lääkärineuvola. Lääkärit on paikalla vaan torstaisin ja vain aamulla. Toivottavasti miehellä olis vapaata silloin, niin ei tarvis sumplia töissä vuorojen kans.

Käytiin viime viikolla Puustellissa kattomassa keittiöitä ja muita kodin kaapistoja. Saatiin sieltä aika hyvä tarjous. Käytiin yhessä toisessakin keittiöfirmassa, josta saatiin surkea tarjous, eikä ne kaapistotkaan ollu yhtään niin hienoja. Puustellista sais vielä Hackmannin upean kattilasarjan kaupanpäälle! Tais siinä olla muutama paistinpannukin mukana.

Tytöllä on muuten pian nimpparit. Pitäiskös tässä pian alkaa suunnittelemaan jotain kaakkua pöytään. Niitä tuskin mitenkään isosti juhlitaan, mutta kakku täytyy olla! Aateltiin ostaa sille nimpparilahjaksi Muumi puukyniä + Muumi värityskija, sekä Muumi tarravihko. Muumi on kuulkas nyt kova sana! Harmi vaan, kun meidän Harman Kardonit ei suostu soittamaan muumi cd:tä. Ostettiin kolme eri videoo eikä mikään niistä toimi. Tai ei ne nykyään mitään videoita oo, mutta kuitenkin. En tiiä onko leyvyissä vikaa, vai missä. Noi meidän vehkeet ei ihan halvimmasta päästä oo, ja miehen mukaan niitten pitäis lukee useita eri maidenkin verioita, mutta ei. Onkohan ne Muumit jotenkin sellasia hahmoja, että ne kiinnostaa ton ikäsiä. Kun ei me todellakaan olla mitään tiettyjä hahmoja millään tavalla tyrkytetty. Se vaan bongaa ne kaikki aina lehdistä. Isojen tytöjen tai poikein lelut ei kiinnosta pätkääkään, esim. lelulehdessä Bratzit tms.

Töissä on muuten hyvä päivittää blogia. Ruokatuntikin tuli taas ihan yhtäkkiä :)