Sieltä se arki taas tuli, vei mukanaan oravanpyörään. Tavallaan oli ihan jees mennä takas töihin, mutta olisinhan minä voinu vielä lomailla. Vaikka pari kuukautta. Eka viikko oli töissä onneks ihan rauhallista, niin oli sellanen mukava pehmeä lasku. Tyttökin jäi ekana aamuna väsyyneenä ihmettelemään kun jätin sen sinne. Lomalla tytön rytmi heitti pikku voltin. Nukkumaan mentiin illalla kymmenen aikaa pienen taistelun kans, aamulla herättiin 8-9 aikaan, ja päikkärit oli joskus 1-2 aikaan ja kesti n. 3h. En jaksanu noista rytmeistä niin repiä stressiä, kun tiesit, että arjen alkaessa se taas muuttuu. Ja oli kyllä aika kiva, että illalla ei tarvinu roudata tyttöä niin aikasin nukkumaan. Päivälläkin pystyttiin vapaammin liikkumaan. Ja tyttö nukahtikin monesti autoon, josta siirsin se millon mihinkin nukkumaan. Rentoa menoa!

Tontilla ollaan edistytty. Kivijalka on pystyssä, vaikka kyllä se kuulemma vielä pientä hienosäätöä vaatii. Ei siis vissiin oo ihan valmis. Mutta mun mielestä se näyttää jo hurjan hienolta. Tasan 4 viikkoa, niin seinät alkaa nousemaan pystyyn. Eli 2kk kuluttua se näyttää jo talolta, wau!

Mun shoppailuinnostus on taas pikkiriikkisen lähteny lapasesta. Tytölle en oo ostanu oikeestaa mitään, tai jotain ihan pientä. Mutta itelle on tullu ostettua vaikka mitä. Mun kesägarderoopi olikin totaalisen tyhjä ja vanhanaikaisen, joten pieni päivitys oli enemmän kun tarpeeseen. Ja sitä paitsi kaikki on ollu alesta, -50% ja -70%. Melkein ilmasta siis :)

Mulla olis parin viikon päästä 1 mielenkiintonen työhaastattelu. Se työpaikka olis yhessä aika kivassa paikassa, tai se ainakin tuntuis kivalta. Se olis kylläkin vaan n. 6kk sijaisuus. Jatkosta ei oo enempää tietoo, selviää haastattelussa. Tää nykyinen työ on taas ihan jees. Ei mikään unelmapaikka, mutta menettelee. Päivätyö, sijaisuus vuoden loppuun asti, ja jatko hyvinkin mahdollinen, jopa vakipaikka. Oon siis hoitoallalla, ja jotenkin mieli tekis tehdä jotain ihan muuta. Tai ainakin jos hoitoala, niin vähemmän sairaanhoidollinen. Tää missä nyt oon ihan aika sairaanhoidollista, ja se mihin meen haastatteluun, on kans aika perushommaa, mutta asiakkaat naisvaltaisia. Tässä nyt sitte mietin, että kannattaa taas vaihtaa työpaikkaa, kun se toinen ei tod. näköisesti oo unelmatyötä. Jaksaako taas opetella kaiken alusta ja vielä jos sijaisuus on vaan 6kk. Nyt on sellanen fiilis, että kaipais jo jotain vähän pysyvämpää tähän elämään. Jo ihan senkin takia, että lomat pyöris kunnolla. Ja jos sitä toista lasta alkaa jossain vaiheessa miettimään, niin olis ainakin joku paikka olemassa, mihin palata. Täytyy funtsia. Käyn ainakin haastattelussa haistelemassa, mitä niillä on tarjota, ja mietin sitte. Jos siellä oliskin vaikka huippuhyvä palkka ja mahtavat edut! Ei kai, iltatyötä siellä on varmasti tarjolla.

Täksi viikoksi on luvattu ihania helteitä. Mua harmittaa, kun ei olla tytön kans käyty kertaakaan uimassa. Jos tänään töitten jälkeen on lämmintä, niin ajattelin mennä tytön kans viereiseen leikkipuistoon, jossa on kivat kahluualtaat. Pääsis tyttö edes vähän uimisen makuun. Tyttö on ihan hulluna mopoihin. Se hokee koko ajan, että "mopo mopo", "ostaa mopo ja kypärä". Mistähän se senkin tietää, että mopolla ajaessa pitää olla kypärä, ja mistä se edes tietää koko kypärä sanan..?