Lauantaina olis tarkotus lähteä mun siskon kanssa viihteelle. Ootan kyllä sitä ihan mielettömästi. Edellisen kerran oon ollu viihteellä joulukuussa, ja nyt kyllä jo kaipaa sellasta pientä irtiottoa. Autossakin kun tulee joku hyvä biisi, niin tunnelma nousee heti kattoon. Mies on lauantaina töissä ihan koko päivän ilta kymmeneen asti, joten tyttö menee miehen vanhempien luokse hoitoon. Vähän kyllä on jotenkin haikea olo, kun "joudun" viemään tytön tavallaan turhan takia yökylään. Mutta toisaalta tekee hyvää meille molemmille. Tyttö on ollu pienen elämänsä aikana ainoastaan yhden kerran yökylässä, ja aika tarkkaan vuosi sitten. Miehen vanhemmat on ihan innoissaan, kun ne saa tytön hoitoon.

Lauantaina olis tarkotus mennä aamulla tytön ja siskon kans Muumimaahan. Mikäli ei sada vettä. Sieltä sitten vietäis tyttö mammalaan ja lähdettäis ite laittautumaan. Voin kuvitella, että tyttö ei pysy nahoissaan, kun se näkee kaikki Muumit, ja vielä livenä! Tarhaan oli ilmestyny aamulla lappu, että vesirokkoa liikkeellä. Ja koska tätä kaikkea on odotettu kauan, ja suunnitelmat valmiina, niin tod. näk. saadaan se vesirokko lauantaina.. Please Mr. Vesirokko, älä tule meille ennen sunnuntaita! Tyttö on heränny parina aamuna itkien tosi aikasin. Eilen puoli 7 ja tänään 5.50. Olishan se varmaan ehkä nukahtanu uudestaan, kun vaikutti väsyneeltä. Mutta eihän mulla oo aamulla aikaa alkaa nukuttaan ja rauhottamaan sitä, kun pitää valmistautua töihin lähtöön. Eilen illallakin se oli kauheen itkunen kun oltiin pihalla leikkimässä. Ja se ei yleensä koskaan itke, kun on kivaa tekemistä. Ja harvoin itkee muutenkaan. Voihan olla, että se oli vaan väsyny, kun oli heränny aikasin. Pelkään, että se vesirokko tekee tuloaa. Mun puolesta se vesirokko olis hyvä sairastaa pienenä, mutta ei just ny! Tyttö on muuten aina aamusin tosi hyvällä tuulella. Joka kerta kun mennään tarhaan, niin se juoksee sinne ja nauraa. Tänään sitte sanoin sille hoitajalle, että tyttö on noussu niin aikasin, niin se tuumas, että tää tyttö ei oo koskaan pahalla tuulella. Ja kaikki ne aina kehuu, kuinka tyttö on aina ilonen. Mami likes!

Kauheeta muuten, kun tuon lapsen jalka on kasvanu kesän aikana. Tai kasvaahan se muutenkin, mutta nyt tuntuu, että osa kesäkengistä alkaa oleen pieniä. Onneks kuitenkin sandaalit ja Crocsit mahtuu jalkaan. Lenkkarit ja kangaskengät meinaa tehdä tiukkaa. Syksyn mallistoa oon jo hiukan kattellu. Ja varmaan tarvii pian uudet lenkkarit ostaa. Seuraava koko sais olla 23, 24 saattaa olla liian iso ainakin alkuun. Joku tuumas, että meidän tytöllä on pieni jalka. Onko kenelläkään sellasta n. 1v 8kk ikäistä tyttöä? Minkä kokoinen jalka? Pojilla tuntuu kaikilla olevan isompi. Vaikka mitä väliä. Se on sen kokonen kun on.

Tänään pääsee taas kampaajalle. Meen taas vähän siistimään tätä mallia. Haaveissa olis (taas) kasvattaa pitkä, tai ainakin pitempi. Kampaaja jää lähipäivinä äippälomalle, tarvii etsiä uusi kampaaja.

p.s. Tyttö pissas aamulla pottaan, jee!