Meillä oli ihan huippu viikonloppu! No ekaks meidän talon perustukset saatiin perjantaina valmiis, jee! Talopaketti tulee viikon päästä ja sitte alkaa seinät kohoamaan. Mun isä lähti meiltä perjantaina ajelemaan takas kotiin. Vaikka isästä ei ookaan mitään haittaa eikä vaivaa ollu (päinvastoin!), niin silti on ihana vaan olla perheen kesken. Perjantaina hain Candykingin isooon karkkipussin. Ai että oli ihana maata sohvalla ja syödä karkkia. Mmmmm.. Lauantaina miehellä oli vapaa oikeista töistä ja raksalta. Käytiin pikapyörähdys tontilla kastelemassa betinovaluita ja kävin viemässä kirpparille kamaa. Sitten alkoi yhtäkkiä tekeen mieli ihan hulluna oikeaa kunnon munkkia, rasvaista ja sokerista. Päätettiin mennä jokirantaan sellaseen ihanaan ulkoilma kahvilaan munkille ja kahville. Siellä kelpas vaan käteinen, mutta ystävällinen myyjä antoi meille kuitenkin syömingit ja käski tulla myöhemmin maksamaan. Sangen ystävällistä! Voiko tollasta palvelua olla ees tänäpäivänä. Sit käytiin vähän kaupungilla ja torilta haettiin vadelmia. Pirun kalliita, mutta hyviä. Ja tyttö vetää niitä kaksin käsin ku karkkia! Sieltä sitte päätettiin lähteä tivoliin. Tivoli oli kyllä aika pieni, mutta meille riittävä. Tyttö kävi miehen kanssa sellasessa pienessä karusellissa. Mä jotenkin oletin, että tyttö olis halunu mennä jonkun koiran tai nallen tai muun hellyttävän kyytiin, mutta se valitsi sellasen kamalan auton. Se on siis ihan hulluna kaikkia autoja, rekkoja, mopoja, kaivureita kohtaan! Sitte käytiin vielä onkimassa sellasessa pehmolelu pisteessä, ja tyttö voitti oranssin koiran. Sitten mentiinkin kotiin laittamaan ruokaa ja rauhottumaan. Sunnuntaina mies oli koko päivän oikeissa töissä. Me oltiin sovittu kaverin kanssa, että mennään seikkailupuistoon leikkimään päikkäreiden jälkeen. Tyttö päätti vetästä kevyet 3,5h päikkärit, ja me tietty myöhästyttiin treffeiltä. En tiiä kauanko se ois nukkunu, mutta menin herättään sen varttia vaille neljä. Nopee välipala ja puistoon. Puistossa oli niin kivaa, että siellä se ois viihtyny vaikka koko yön. Onneks oltiin pyörällä liikkeellä, niin ei kauaa tarvinu houkutella sitä pois. Tytön mielestä pyöräily on ihan huippua.  Sekin..

Onko muiden samanikäisten kanssa kaupassa käynti yhtä raivostuttavaa kun meidän flikan kans? Ensiks se haluaa valita autokärryn, ja sitte kun se pääsee autoon, niin viiden minuutin päästä se tulee pois sieltä ja juoksee ympäri kauppaa. Ei mua muuten haittaa vaikka se juoksentelis siellä, mutta kun se ottaa kaikki tavarat hyllyistä alas. Jos ei oo autokärryä, niin se haluaa tavallisen kärryn ostoskoriin. Ei siis missään nimessä siihen istuinosaan. Ja sieltä tavarakoristakin se haluaa aika pian pois. Jos käyn sen kanssa yksin kaupassa, niin aika tuhatta ja sataa saa kierroksen tehdä. Jos ollaan koko perhe, niin sitte se ei ihan niin paha oo, koska voidaan vuorotellen juosta tytön perässä. Mua lohduttaa oikeestaan tieto siitä, että ehkä jouluna se meininki on rauhottunut, kun tyttö on kasvanu, eikä se ehkä oo enää niin eksoottista juoksennella pitkin kauppaa. Muut lapset istuu aina niin fiksusti kärryissä ja puristaa jotain leipäpussia..

Pitää muuten mainita, kun oon löytäny niin mahtavan meikkivoiteen, että oksat pois! Mun iho on aika ohut, aika epätasasen värinen, ja vähän punanen couperosasta johtuen. Oon kokeillu kalliita ja halpoja meikkivoiteita, eikä niistä tuu kuitenkaan niin tasasta paksua tulosta. En kuitenkaan halua mitään vahamaista meikkivoidetta. Ohuella iholla monet peittävät meikkivoiteet jotenkiin paakkuuntuu tietyistä kohtaa. Mineraalimeikkejä kohtaan on ollu taas pienet ennakkoluulot. Mutta tää uus on Art Decon Mineral Powder Foundatin. Puuterimainen meikkivoide, joka levittyy tosi tasaisesti ja on helppo levittää, ja pysyy. Aivan ihana! Hinta tais olla jotain 26e.

Ihanaa kun pian on taas syksy. Jotenkin mukava pukea taas paksumpaa vaatetta päälle. Illa pimenee ja saa sytyttää kynttilöitä. Vaikka sitten onkin illat muka taas niin lyhyitä.