Vaikka kesä tavallaan vielä jatkuu ja syksykin on edessä, niin mulla on jo talvi mielessä. Kävin nimittäin eilen ostamassa typykälle talvikengät. Eikä ihan mitkä vaan kengät vaan Emut! Oli niin söpöt! Olin kyllä alunperin haaveillu Uggseista, mutta kun niitä ei ehkä meidän kylästä saa, ja Emut sattu vastaan... niin tyydytään niihin. Tyttökin tykkäs niistä kovasti, varsinkin kun laitto paljaan jalan kenkään. Näitä ei suinkaan ole tarkoitus pitää missään leikkipuistossa ja tarhassa, vaan vähän fiinimpinä kenkinä. kaupungilla ja kylässä.

Saanko esitellä:

Uiminen alotettiin taas viime torstaina. Tyttö oli tosi innoissaan kun mentiin sinne. Etukäteen vähän mietin, miten tyttö taas suhtautuu kaikkiin temppuihin muutaman kuukauden tauon jälkeen. Tyttö oli pukuhuoneessa ja suihkussa tosi kiltisti ja rauhallinen (toisin kun viime keväänä) ja altaassa se polskutteli, hyppi ja sukelsi kun vanha tekijä! Viime keväänä se ei hirveesti innostunu sukeltamisesta, eikä sitä kauheesti sitte tehtykään, ettei tuu kammoa. Nyt se hyppeli altaan reunaltakin mun syliin niin, etten pitäny siitä kiinni, rohkea tyttö :) Saunassa se istu vieressä kiltisti, ja lähdetiin yhdessä tuumin suihkuun. Ryhmään oli tullu paljon uusia, aika pieniä lapsia. Jos meitä oli kaikkiaan n. 10 lasta + vanhemmat, niin vaan 2 oli kevään ryhmästä. Tyttö kattelikin ihmeissään niitä pieniä kiljuvia ja sählääviä lapsia. Mietti varmaan, että mitä noi säätää.. Ite oli ihan samanlainen hetki sitte :)

Nyt meillä puhutaan tämmösiä lauseita: "Joannan (tarhakaveri) isi on mies"," Emmin (tarhakaveri) äiti on nainen", "en halua syötä kanaa, ei tykkää", "mennään ulos tekemä hiakkakakkuja". Illalla se yrittin asetella tyynyä hyvin, ja kun ei menny niin se totes : "hankalaa, huh huh". S- kirjain tulee tosi hienosti jo!

p.s. Musta tuli eilen täti toistamiseen