Mitäs vuosi 2011 pitikään sisällään..

TAMMIKUU: Myytiin asunto ja muutettiin vuokralle. Aloitin työt uudessa työpaikassa äippäloman jälkeen. Nyyh, kotiäitiys oli ohitse. Tyttä aloitti hoidon ihanassa pienessä päiväkodissa max 15/pvä kuukaudessa. Vietettiin ekaa hääpäivää. Ja lisäksi laitoin Nuvaringin paikoilleen 4v. tauon jälkeen.

HELMIKUU: Sairasteltiin paljon. Käytiin läpi keuhkokuume, oksutauti, räkää, räkää, räkää.. Käytiin raksamessuilla hakemassa inspistä omaan raksaprojektiin. Leikkasin hyvin pitkät hiukset hyvin lyhyiksi.

MAALISKUU: Täytin 31v., kamalaa. Taas sairasteltiin. Lunta ja pakkasta oli riittävästi. Käytiin viikon lomalla Budabestissä koko perhe, reissu oli kiva, vaikka neiti ei oikein koneessa viihtynykään.

HUHTIKUU: Olikos sillon pääsiäinen.. Sillon kävästiin kotopuolessa tytön kans, junalla matkustettiin. Tontilla alotettiin jotain konkreettista. Puita alko kaatumaan ja tontti hahmottumaan. Ostettiin uudet superhienot ja supertoimivat matkarattaat.

TOUKOKUU: Työt tontilla jatkui, kaikki puu kaatui, mikä tielle osui. Arska paistoi lämpimästi. Kävin silmäleikkausta varten esitutkimuksessa. Käytin vuosi takaperin saamani lahjakortin ihanaan jalkahoitoon, 90min.. Tyttö oli isovanhempien kans piknik risteilyllä. Tyttö aloittaa kokopäivähoidon raksan takia.

KESÄKUU: Olin silmien laserleikkauksessa. Jännitti pirusti. Leikkaus onnistu hyvin, ja lasien ja piilareiden kans sählääminen loppui. Kaikki sujui hyvin! Mulla alko kesäloma. Juhannus vietettiin mun kotopuolessa. Oltiin piknik risteilyllä koko perhe + mun vanhemmat. Nähtiin Muumit. Oli lämmin!

HEINÄKUU: Loma loppui, paluu sorvin ääreen. Raksalla tehtiin perustuksia, oli kuuma. Tein työmiehille ruokaa. Kuuma.. Oltiin siskon kans juhlimassa DBTL:ssä, tultiin kotiin jo klo 24. Tytön tutti meni rikki, ja elämä ilman tuttia meni yllättävän hyvin.

ELOKUU: Talopaketti tuli. Talo alkoi näyttämään talolta. Tässä kuussa ei ilmeisesti tapahtunut mitään muuta, kun raksaa..

SYYSKUU: Uusi kummilapsemme syntyi, pieni poika. Taaperouinti alkoi taas. Tytöstä oli kesän aikana tullu varmempi vedessä, oikea vesipeto. Satoi paljon. Käytiin taas mun kotopuolessa tytön kans. Nähtiin uusi vauva. Olin elämäni ensimmäisessä vanhempain illassa.

LOKAKUU: Hain kahta mielenkiintoista työpaikkaa, ei natsannu. Oltiin tytön kans Ti-ti Nallen konsertissa, rok rok. Raksalla sisähommia. Päiväkoti on tosi kiva paikka. Harmittaa ihan kauheesti, kun muuton myötä joutudaat vaihtaan toiseen päiväkotiin.. :(

MARRASKUU: Tyttö täyttää 2v. Synttäreitä vietettiin monessa erässä. lahjoja tuli paljon. Työpaikan pikkujoulut, erittäin kosteat sellaiset..huh. Päätettiin, että pikku kakkonen saa tulla jos on tullakseen.

JOULUKUU: Vietettiin joulu täällä kotona, miehen vanhempien luona syötiin ja vietettiin aattoiltaa. Kummipojan ristiäiset. Ihana vuosi kaikenkaikkiaan. Ensi vuonna päästää OMAAN kotiin. Ensi vuonna tapahtuu paljon kivoja asioita. Eniten toivon, että koti valmistuu ajallaan, ja selvitään tästä kaikesta selväjärkisenä. ja tietenkin toivon, että vauva ilmottaa pian tulostaan.

p.s. Tyttö on vieläkin kuumeessa. Eilen oli kuumeeton päivä, mutta yöllä se kuume taas nousi. Uuden vuoden suunnitelman meni uusiksi, ollaan kotona. Mies hakee illalla leffan ja vähän roskaruokaa. Ikkunasta katellaan ilotulituksia.