Miehellä on ollu nyt kaks viikkoa lomaa, ja yllättäen se on kulunu raksalla. Se on painanu siellä hommia aamusta iltaan, ja paljon on tullu taas edistystä. Mies ehdotti tossa viikolla, josko lähedettäis lauantaina Ideaparkkiin vähän shoppaileen. Mulla nyt ei tietenkään oo mitään sellasia ajatuksia vastaan. Oikeastaan haluttiin mennä kattomaan Iskuun mitä sieltä löytyy, koska siellä oli loppuunmyynti -50%. No kuten arvata saattaa, kaikki hienot jutut oli myyty. Ja ne loput hienot oli normihintasia. Ei me niitä sieltä viititty raahata tänne asti, kun täälläkin on Isku. Mulla on ollu periaate, että mitään sisustusjuttuja en osta, ennenkö talo on valmis. Tulee vaan liikaa tavaraa muutettavaksi ja makukin voi muuttua. Tästä nyt sitte poikettiin. Gantin liikkeessä oli -50% ale. Ostettiin parit tyynynpäälliset, ehkä meidän sängynpäälle. Ne makso nyt vaan á 42e. Hemtexistä ostin flanellipussilakanasetit ja uudet tyynyt, superhalpoja nekin (Mies ne kyllä makso ). Mä nimittäin heitän suurimmanosan meidän petivaatteista ja pyyhkeistä pois, kun muutetaan. Ostan muutamia kunnollisia ja kauniita tilalle. Nytkin osa meidän lakanoista ym. on vuodelta miekka..

Tyttö ei tietenkään nukahtanu menomatkalla autoon, kun lähettiin aika pian kun oltiin aamulla herätty. Se vaan katto Muumeja ja Fröbelin palikoita autossa. Ideaparkissa se ei nukahtanu ei sitten millään. Osa syynä tais olla mun veli vaimokkeineen. Ei sitä huvittanu nukahataa, kun mukana oli harvinaisia vieraita. Kun päästiin autoon klo 17, niin se nuhahti suurinpiirtein ennen kun ovi laitettiin kiinni, ja nukku koko matkan. Arvatkaan monelta se nukahti illalla... klo 23. Mutta ei haitannu. Aamulla herättiin normiaikaan, ja päikkäreille mentiin normiaikaan. Samassa rytmissä ollaan, kun ennenkin.

Tänään lähdetään vielä liikunnan ihmemaahan, kunhan tuo herää. Ja samalla reissulla käydään äänestämässä. Kenenkäs numeron sitä kuponkiin laittais.. :)

ps. Menkat is here. Tai siis jo menossa pois päin.