Olin päättänyt, että seuraavaa lasta tehdään "tulee kun tulee" -meiningillä, eikä mitään stressiä asiasta. Niin ja ajattelin, että en aloita toistamiseen lapsettomuus höpinöitä. Ja kas, kuinka kävikään. Jotenkin kummasti tekee taas mieli kirjoittaa asiasta. Menkat alkoi tänä aamuna ihan yllättäen, kp 28. Ja tulipahan testattua sitä ovulaatiotakin. Säälittävää.. Mutta sitä mä vaan ihmettelen kun ovistesteissä sain plussan 32 päivän kohdalle ja menkat alkokin nyt kp 28. Vaikka toisaalta se ovulaatio kyllä tuli sen tasan 2 viikkoa ennen menkkoja. Plaah ja puuh. Ihan tylsää. Ei hutsittais odottaa yhtään enää, vaikka ei tässä ole yritetty kuin 3 kuukautta.

Nukahtamiset menee nykyään työn kans ihan loistavasti. Koputan puuta. Iltasin tuntuu olevan aikaa muka paljon enemmän, kun ei tarvi sitä tuntia tapella nukahtamisen kans. Aamuisin se herää tietty aika aikaisin, mutta parempi niin päin. Päikkäritkin on ainakin viime aikoina lyhentyny siitä kolmesta tunnista noin tuntiin. Sellasesta päivästä ei varmaan tarvi haaveilla ennen murkkuikää, milloin rutiinit sujuis ongelmitta. Tai sujuuko ne sillonkaan..?

Nyt on Muumimaailmassa Talvirieha, ja me ajateltiin mennä sinne tytön kans lauantaina tai sunnuntaina. Se on vaan nyt hiihtolomaviikon ajan ja klo 10-16. Hurautetaan sinne heti aamulla niin, että ollaan pelipaikalla klo 10. Otetaan mukaan pulkka, lämmintä kaakaota ja makkaraa. Tyttö haluaa lisäksi vielä mehua ja banaania. Siellä saa laskea mäkeä, grillata makkaraa ja tavata tietenkin muumit. Luulen, että luvassa on hauska päivä. Meillä on ollu vaan sellanen vauvapulkka. Ostettiin uusi ihan tavallinen, että äitinkin pylly mahtuu kyytiin. Vauvapulkka meinas olla vähän ahdas kahdelle .

Raksalla seinät on saanu uuden vaalean värin. Eteiskäytävä on laatoitettu, samoin pikkuvessa. Tänään ukot alkaa laminoimaan lattiaa ja kahden viikon päästä tulee kiintokalusteet. Näyttää jo niin hienolta!