Sieltä ne menkat taas eilen saapuivat. Olin mukan tässä viikon ajan lähes varma, että oon raskaana ja lieviä oireitakin sain kuviteltua. Mutta ei. Ja olishan se ollu aika kiva, kun la olis ollu marraskuussa. Ja kun melkein 2 päivää oli sellanen olo, että ne alko nyt, eikä alkanukaan. Ovulaatiota en onnistunu viime kuussa tikuttamaan. Ehkä testasin väärinä päivinä, kun oireita tulu testipäivien jälkeen. Mulla oli vaan 3 tikkua jäljellä, eikä osunu niihin päiviin. Uusia en käyny ostamassa, enkä ajatellu nytkään hakea. Ovulaation tunnistan. En ollu taaskaan mitenkään erityisen pettynyt, v--tti vaan. Nyt lähtee siis viides yritys käyntiin. Onkohan niitä vielä edessä viistoista..

Aika kiva, kun on taas niiin kevät. Tiet on kuivia ja lumettomia. Soraa on jo putsattu kaduilta. Mittari näyttää "reilusti" plussaa. Ois varmaan jo aika vaihtaa kevyempii vetimiin. Mä oon edelleen lähteny aamusin töihin samat paksut toppatakit päällä. Jotenkin on vaan ihana laittaa lämmin takki päälle. Eilen kyllä otin jo kevyemmän palttoon päälle, kun kävin kaupassa. Tyttöhän sai 2v. lahjaks pyörän, sitä voitais kyllä käydä kokeilemassa, kun katukin on siistitty. Siellä meillä "maalla", mihin talo tulee, on vielä lumikinoksia aika lailla.  Arvatkaa mitä talon sisustuksessa on ehkä vaikeinta!? No onhan moni asia tosi vaikee päättää, varsinkin kun kerralla pitää kaikki ostaa. Mutta valaisimet! Ne on hankalia. Vessan ja kylppärin valaisimet varsinkin. Miks ne on jämähtäny siihen tiettyyn muottiin? Sellanen samanlainen muovinen valkoinen tai harmaa runko ja se kamala muovikupu siinä. Joissakin on päissä töpselinpaikka ja toisissa ei. Onhan niissäkin vähän siedettävempiä malleja, mutta kaikki on melkein samalla muotilla tehty. Plaah.. Onneks löydettiin edes vähän siedettävämpi meidän tyylinen, mutta vaikeeta oli! Muutamasta makkarista puuttuu enää ikkunalistat ja ne on valmiit! Kunhan saan ne siivottua ikkunalistojen laiton jälkeen, niin sitten aletaan kantamaan niihin huoneisiin tavaroita. Kiva kun saa muuttaa sillai rauhassa, eikä tarvi survoa yhden viikonlopun aikana kaikkia tavaroita kerralla sisään. Vaikka niinhän siinä todennäkösesti käy, että vimppana päivänä tehään siivoukset ja viimiset kannot niska märkänä.

Tyttö oli muuten viime lauantaina ekaa kertaa eläissään koko päivän ilman päikkäreitä. Oltiin hautajaisissa ja niiden takia päikkärit jäi väliin. Hyvin jakso päivän ilmankin. Vein sen kyllä kolmen aikaa nukkumaan ja siellä se varmaan 30 min lauleli ja höpötteli. Uni ei tullu, joten leikit serkkupojan kanssa jatkui. Oltiin siis mun vanhempien luona viikonloppu. Illalla uni tuli kyllä völittömästi, normaaliin aikaan meni nukkumaan. Muuten kyllä huomaan, että päiväunet on meidän neitille tosi tärkeet. Viikonloppuisin se nukkuu yleensä 2-3h. Viikosta kertyy univelkaa, kun niin aikaisin joutuu heräämään ja tarhassa saa nukkua vaan ne 2h unet. Välillä se vetää viikolopun maratonpäikkärit niinkö eilen. Se nukku 4h, ja mun oli pakko mennä herättään se puol 5. Ei se olis jaksanu millään herätä, jouduin 10min herättelemään. Että meillä ei varmaan ihan heti olla päikkäreistä luopumassa..