Tässä muutama fiilistelykuva talosta. Osa jutuista on vielä vähän viimeistelemättömiä, mutta vaan vähän. Pitäishän tässä 3 viikon päästä muuttaa!!

Kodinhoitohuone, tässä on mun meikkipiste. IHQ! Peili näyttää kultaselta, mutta todellisuudessa on erittäin hopea. Peilin kautta näkyvä ruudukko on joku kuvaustekninen juttu, sellaista ei oikeasti oo..

Meidän makkarin ikkunat.

Viihdehuoneen sivuikkuna. Ikkunan paikka korkealla katonrajassa, melkein..

Porrasaskelma "alakertaan". Viimeistelyä vaille valmis.

Pikkuvessan kattovalaisin. Tässä ei näytä yhtään niin hyvältä kun luonnossa. Bling! Ja katto on valkoinen, ei puunvärinen, kuten kuvassa näyttää :/

Tässä pieni maistiainen keittiöstä.

Aika valkoista tulee olemaan. Vaaleaa ja harmonista. Sisustukseen tulee harmaata, ehkä vähän mustaa ja ripaus helmen vaaleanpunaista. Vaaleanpunaista vois olla tyynynpäällisissä, kynttilöissä, kukissa, serveteissä. Ja sen täytyy olla just sellanen tietyn utuinen, helmensävyinen vaaleanpunainen. Makkareissa ei-hirsiseinät on hiirenharmaat. Tytön huoneeseenkin meinasin aluks vaaleenpunasta, mutta ehkä siitä kuitenkin tulee  harmaa-valkoinen punaisella höysteellä. Tälläistä meillä.

p.s. Meidän tyttöjen ilta oli huippu. Kaikki oli selvinpäin (lähes), eikä lähetty mihinkään jortsuileen. Olin jo yhden jälkeen kotona. Aamulla oli ihana herätä, kun ei ollu krapulasta tietookaan.