Me vietettiin eilinen päivä miehen kans kahdestaan. Hah, eipä oo moista ihan hetkeen tapahtunut. Kokonainen päivä kahdestaan! Siis eihän sitä oo tapahtunut ainakaan 2,5 vuoteen.. Vietiin tyttö aamulla mamman ja pappan kans pikinik risteilylle. Käytiin sen jälkeen kaupassa ja tultiin kotiin syömään aamupala kaikessa rauhassa. Oli ihana syödän tuoretta, lämmintä leipää, juoda kahvia ja lukea lehti rauhassa. Sen jälkeen vähän laittauduttiin ja lähdetiin hoitamaan asioita. Tarkoitus oli mennä tilaamaan sälekaihtimet, mutta se liike olikin lauantaisin suljettu. Seuraavaksi suunnistettiin Ruskolle Loviisan Aittaan, sisustuskauppa. Siellä hurahtikin pari tuntia. Jos olis ollu paljon rahaa ja iso kuorma-auto, niin olisin ostanu kaupan tyhjäksi.. Löydettiin sieltä verhokangasta. Meidän makkariin molempiin ikkunoihin teen valelaskoskaihtimet, ja tytön huoneeseen valerullakaihdin.

Oikean puoleinen harmaa pellava on meidän makkariin, ja raidallinen tytölle. Tai jos en tykkääkään siitä, niin se menee vierasmakkariin. Tytölle olisin halunu ehkä jotain värikkäämpää raitaa, esim. pienellä punaisen tai vaaleanpunaisen piristyksellä. Mutta eipä tarvi sisustuksessa säästellä värejä. Loviisan aitan jälkeen mentiin syömään, oli taivaallista sekin. Sen jälkeen haetiin grilli. Aah, kunhan saadaan se kasaan, niin päästään grillaamaan. Kesä ilman grilliä, on kuin... kesä ilman mansikoita. Tää on eka oma grilli ja oon ihan fiiliksissä! Kotona katottiin illalla vielä 2 tallennettua American Pie:tä ja syötiin melkein puoli kiloa karkkia.

Oli ihana maata lähekkäin sohvalla ja vaan olla. Kahdenkeskistä aikaa ei nykyään juurikaan ole, varsinkaan kokonaista päivää! Illalla haettiin väsynyt matkustaja satamasta. Niinkö kunnon risteilijän kuuluukin, niin se raukka sammu autoon melkein heti. Ei ollu kuulemma laivalla nukkunu yhtään. Nostettiin tyttö sänkyyn ja sielä se tuhisi aamu kahdeksaan asti. Rankkoja nuo risteilyt :)

Vaipattomuus menee hyvin. Päivät ollaan oikeastaan ilman vaippaa. Tyttö käy aika usein pissalla. Tuntuu, ettei se kerralla malta pissata kunnolla, kun se innostuu niin asiasta. Vahinkoja tulee silloin tällöin, mutta eipä se ketään haittaa. Ei niitä kuitenkaan päivittäin tule. Lähinnä sillon, kun meillä on vieraita tai tehdään jotain jännää. Tyttö ei malta mennä vessaan, vaikka kuinka usein yrittää muistuttaa. Mutta hieno edistysaskel on tapahtunut. Ja tytöstä on yhtäkki tullu hirvee salaatin purija! Se on alkanu tykkäämään monipuolisesti vihanneksista ja jopa ihan salaatista! Wow!

Täällä taas sataa, joten yksi sunnuntai lisää sisätiloissa. :(