Hmm.. mistähän sitä tällä kertaa purkautuis. Meidän elämässä ei oikein oo tapahtunut mitään mullistavaa. Sitä tasaista arkea elellään. Tai onhan tyttö aloittanut uudessa päiväkodissa. Se oli tiistaina vikan päivän vanhassa paikassa. Vähän oli aamulla haikea mieli jättää se sinne. Siinä oli niin kauhee härdelli aamulla ja monta lasta tuli yhtäaikaa, niin en ees kerenny vuodattaa kyyneltäkään. Vietiin aikuisille kakkua ja lapsille prinsessa keksejä ja sydän vaahtokarkkeja. Mies haki tytön. Tyttö oli kuulemma ollu vähän vaisu koko päivän. Varmaan jollain asteella ymmärsi, ettei sinne enää mennä. Olihan siitä paljon puhuttu. Ne oli iskän kans käynyt tutustumassa uuteen päiväkotiin keskiviikkona ja torstaina. Ihan iloisin mielin se oli leikkiny. Perjantaina tyttö olikin sitte ollu pari tuntia yksin ja söi siellä lounaankin. Itkien jäi, mutta ei mitään paniikki-itkua. Ens viikolla on vielä yks lyhyt parin tunnin päivä, ja sitten alkaakin normimeininki. Ihana pehmeä lasku.

Pihalla ollaan kovasti vietetty aikaa. Maalailtu autotallia ja istutettu jo ensimmäiset kesäkukat pihalle. Olis ihana saada tää piha kuntoon. Nyt se on mullinmallin. Haluaisin jo kovasti istuttaa ne luumu-, omena- ja päärynäpuut. Joku pieni kasvimaakin olis kiva saada. Sinne vähän retiisiä, salaattia ja porkkanaa. Mutta katotaan toteutuuko ne vasta ens kesänä..

Tänään on ollu vähän toisenlainen päivä kun viikko sitten lauantaina. Viikko sitten shortsikeli, +23. Tänään +9c ja sataa vettä :(