Jee, vuodatus toimii jälleen! Eihän tässä ollukaan kun kuukauden käyttökatko jonkun päivityksen takia.. Mutta, me ollaan lomalla! Mulla on eka lomaviikko menossa, miehellä alkaa loma vasta maanantaina. Ilmat nyt ei oo mitä parhaimmat, mutta eipä haittaa. Lomailu on kivaa kaikesta huolimatta! Lomalla ollaan oltu vasta viikko, ja mitä kaikkee onkaan tapahtunut. Maanantaina oltiin tytön kans lähössä kauppaan, ja ei päästy kovinkaan pitkälle kun auto otti ja hajos. En ees tiiä mikä tuli, mutta eteenpäin ei oikein päässy ja kauhee meteli. Tultiin takas kotiin, ja soitin miehelle. Seuraavana päivänä vietiin se korjaamolle, ja nyt näyttää siltä, että sitä ei kannata korjata. Mun ihana pieni Clio :( Se on ollu meillä on vaan kakkoaautona. Vanhahan se on, mutta sitäkin näppärämpi ja toimivampi. Nyt on edessä auton osto. Ostetaan nyt meille uusi (ei ihan pränikkä), mikä on sitte tavallaan se ykkösauto. Nekin rahat ois kyllä parempaan käyttöön menny. On nimittäin pihalla ja sisällä kaikenlaista hankittavaa. Mutta eikös se mee niin, että kaikki sattuu aina just siihen samaan saumaan..?
Tiistaina oltiin tytön kanssa Caribian kylpylässä uimassa. Uloskaan ei oikein tarennu mennä uimaan. Siellä oli paljon muitakin pikku-uimareita. Tyttö polskutteli menemään kun vanha tekijä. Syksyllä taas varmaan jatketaan "vauvauinnissa".

Meijän ihan naapurissa asuu samanikänen tyttö kun meidän Tyttö. Ne on ollu nyt pari päivää kun paita ja peppu. Nekin pääsi muuttamaan taloonsa vasta pari viikkoa sitte. Tehtiin meidän pihalle, tontin rajaan hiekkalaatikko ja siinä ne nyt on leikkiny. Välillä ne kulkee käsikädessä ja hassuttelee, ihania. Maalattiin taas eilen koko päivä, ja siitä ei ois kyllä tullu yhtään mitään, jos tytöllä ei olis ollu leikkakaveria.
Sunnuntaina lähdetään ajamaan mun kotopuoleen, sekä mun veljen perheen luo. Reissussa menee varmaan vajaa viikko. Paluumatkalla olis kiva poiketa asuntomessuilla ja Särkänniemessä. Tytön mielesttä Angry Bird on tällä hetkellä erittäin IN, joten angry bird puisto olis huippu. Mutta saas kattoo keretäänkö sinne asti. Messuilla kuitenkin saattaa vierähtää tovi jos toinenkin.

Päätin tässä kierrossa alkaa taas testaileen ovulaatiota. Tilasin uusia digitaalisia Sofi- ovistestejä, ja ne ei oo toiminu ihan moitteettomasti. Sain uuden laitteen tilalle, mutta sekin toimii miten toimii, jos toimii.. Paska mäihä, kun nyt päätin testailla. Nyt on aikalailla sellanen olo, että ovulaatio on lähellä. Tänään testiin kuitenkin tuli "NO heart". Nyt ollaan tässä kierrossa ihan tekemällä tehty kakkosta. Ei pitäis olla yrityksestä kiinni, mutta eihän se siitä ollu kiinni ennenkään. Kahden viikon päästä lähetään sinne Kreikkaan, ja näillä näkymin menkat alkaa just siellä. Viimeks menkat oli aika rauhalliset ja kesti vaan 3 päivää. Mutta olin ihan järkyttävän turvonnu. Sillä fiiliksellä ja mahalla ei kauheen mielellään vedä mitään bikineitä päälle. Olin kun viidennellä kuulla raskaana..

Nyt varmaan täytyy mennä maalaamaan, kun tyttökin meni unille. Se ei oo kesällä ihan joka päivä päikkäreitä nukkunu, ja hyvin on jaksanu iltaan asti. Sain muuten joka huoneeseen ommeltua verhot. Näyttää jo paljon kodikkaammalta.