Tää viikko on menny sairastelun merkeissä. Sairastuin ite flunssaan ja kuumeeseen ja olin 2 päivää pois töistä. Eilen Tytölle tuli flunssa, toivottavasti selviää pelkällä nuhalla. Olin kyllä ite ihan kunnolla kipee, vaikka kuumetta ei paljoa ollukaan. Perjantaina palasin töihin, ja meinasin pökrätä. Jaksoin kuitenkin päivän loppuun, mutta olis ehkä pitäny jäädä kotiin lepäämään. Torstaina kävin lekurissa, kun mulla oli työhöntulotarkastus. En viittiny sitä flunssan takia perua, kun jaksoin sinne mennä. Sain tietää kolesteroliarvotkin, ja kokonais kolesteroli oli vaan 3.7, jee! Muut arvot oli kans hyvät, paitsi trombosyytit vähän turhan matalat. Niistä kontrolli joulukuussa.
Tänää oltiin Tytön kans Lastenmessuilla, ja siellä oli Ti-Ti Nallen keikka. Tyttö oli aivan fiiliksissä ja joras menemään kun mikäkin. Tyttö olis ihan kauheesti halunu treffata Batmanin, mutta jostain syystä ennalta annettu aikataulu ei pitäny, eikä nähty sitä ollenkaan :( Muuten oon tullu siihen tulokseen, että mitkään messut ei kyllä kolahda muhun. Nytkin mentiin sinne ainoastaan Ti-Ti Nallen takia. Raksamessuillakaan ei meille ollu alkuvuodesta mitään, eikä asuntomessuillakaan, vaikka olikin erittäin ajankohtaiset messut.
Tänään mun vanhemmat tulee tänne meille lapsenvahdiksi. Me lähdetään huomenna miehen kans Helsinkiin ja Nickelbackin (kirjotetaanko se noin..) keikalle. Ollaan oikein hotlassa yötä! Eipä olla tällästä tehty sitten heinäkuu 2010 jälkeen! Ihana päästä syömään ja nukkumaan rauhassa. Tyttö heräilee edelleen lähes joka yö. Vois kyllä sanoa, että joka yö ainakin kerran. Viime yönä se muuten nukku ekat yöunet ilman vaippaa. Selvittiin ilman vahinkoa. Muutamat päikkärit se on nukkunu ilman vaippaa hyvällä menestyksellä. Ei se oikein enää halua pitää vaippaa, edes nukkuessa. Iso pieni tyttö :)

Tuolta sängystä kuuluu sen tyyppistä ähinää, että tyttö ilmeisesti heräilee. Se nukkuu takki päällä, kun nukahti autoon kun tultiin messuilta. Varmaan vähän hiki.