Käytiin Tytön kans viettämässä tänään hiukan laatuaikaa, äiti-tytär sunnuntai. Tyttö ei malttanut nukahtaa päikkäreille, koska tiesi, että päikkäreitten jälkeen lähdetään Ti-Ti Nallen konserttiin. Laittauduttii valmiiks ja lähdettiin kaupungille. Käytiin ostamassa Tytölle uudet kumpparit. Edelliset alko olemaan jo aika naftit, ja villasukat ei niihin enää mahtunut. Tänäänkin aamulla oli aika kylmä, ja ilman villasukkia jalat oli aika kylmät kumisaappaissa. Oltiin aamulla meidän pihalla naapurin tyttö seurana, ja me oltiin kaikki ihan mudassa kun mentiin sisälle.
Käytiin tosiaan hakemassa uudet kumisaappaat Crocsilta. Mietin kahden mallin välillä, ja päädyttiin ottamaan mustat kahvalliset Iines jibbizillä. Tyttä sai valita itse kuvan, ja kyllä sitä mietittiinkin ja vaihdettiin. Se ehdotti kaikkia Star Wars ja Batman kuvia, mutta tämä (tiukka) mamma ei suostunu. Kun taas toisaalta se olis halunu Hello Kitty mallin kengistä.

 
Nää meille kotiutui, kumpparit mustana. Mietin pinkin ja mustan välillä, mutta päädyin mustaan. Tosi kevyt ja mukava malli.


Tää oli toinen vaihtoehto, just tämä väri, tumman sininen. Nää oli jalassa jotenkin tosi klohnot ja tuntu, että Tytöllä oli  vaikea kävelläkin näillä.

Shoppailujen jälkeen käytiin jätskillä ja sitten suunnattiin keikalle. Tyttö oli taas ihan fiiliksissä ja keikan jälkeen päästiin halaamaan kaikkia nalleja ja Riittaa. Musta tuntuu, että Riitta on Tytön mielestä paras "hahmo". Päästiin ihan lähelle lavaa. Mulla oli muutaman kerran ihan tippa linssissä, kun katoin Tyttöä. Se nautti ja välillä Riittakin loi katseen Tyttöön. Tuli niin onnellinen olo ;)

Muutenkin oli kiva viikonloppu. Meillä kävi paljon vieraita. Aika vähän oli sellasta omaa luppoaikaa, mutta ystävät ja hyvä seura korvas sen "oman ajan" moninkertaisesti. Tästä on taas hyvä jatkaa uuteen viikkoon!