Muistelin vanhoja aikoja ja lueskelin keskustelupalstoja sekundaarisestä lapsettomuudesta. Vastaan tuli vitamiinit, omega kolmet, vehnänalkioöljyt ja mitä lie. Muistelin, että sillon kun tyttöä tehtiin niin juuri siinä onnistuneessa kierrossa elin karkitonta helmikuuta ja söin jotain oriflamen (lahjaksi saatuja) vitamiineja. Vitamiinipussi sisälsi multivitamiineja, omega 3 ja jotain mitä-lie-muuta-vitamiinia. Kyseistä pakkausta on edelleen saatavissa, tarkistin netistä. En kuitenkaan jaksa sitä mistään alkaa metsästämään, joten päädyin apteekkiin hakemaan Möllerin super omega 3-pakkauksen. Multivitat mulla meneekin,ja  välillä nappaan tytön purkista yhden D-vitamiinin. Kaapin perältä löytyi myös edustajalta saatu, pian vanhaksi menevä maitohappobakteeri pakkaus. Jos ei tällä coktaililla raskaaksi tule, niin ei millään! Mun ruokavalio ei taida mikään terveellisyyden perikuva olla, mutta perusruoalla elän. Uskon, että syön kuitenkin terveellisesti ja saan ainakin melkein riittävästi kaikkea. Täytynee kaikki oljenkorret kuitenkin tähän raskausasiaan käyttää. Jos nyt tuun raskaaksi, niin suosittelen kaikille lapsettomille rasvahappoja! By the way, rasva-arvot mulla tosiaan on kunnossa. Työhöntulotarkastuksessa otettiin labrat, ja kokonaiskolesteroli oli 3.7. Ei paha :) HDL ja LDL oli ihan priimaluokkaa nekin. :)

Viime viikon sunnuntaina olin lastenkirppiksellä  ja sain tosi hyvin myytyä tytön tavaroita. Kirppiksen jälkeen miehen veli perheineen tuli meillä käymään. Tämän vaimo on imetysdietillä ja vanhin lapsi kärsii edelleen allergioista. On muuten aika haastavaa löytää aina jotain leivottavaa munaton-maidoton-soijaton dietillä. Nyt tein toscakakun ja täytyy sanoa, että oli tosi hyvää! Maistu mun mielestä lähes samalta kun tavis versio. Pohjaan tuli omenamehua, sen maku sieltä paisto kyllä vähän läpi. Ja nyt kun on usemmman kerran jo "allergiakakkuja" tehny, niin valikoima on laajentunut. Onhan niitä vaikka mitä. Sunnuntailla on vielä sellasta kasvispohjaista vaniljakastiketta, mikä kruunaa monen piirakan. Soijaa käyttäville on "vaikka mitä" tarjolla, mutta jos sitäkään ei siedä, niin valikoima on kyllä aika suppea ns. "maito"tuotteisssa.

Mulla oli eilen tarhassa tytön vasu-keskustelu. Kaikki sujuu siellä hienosti. Tyttö on reipas, taitava, puhelias ja ystävällinen. Kuulemma aika huono ja hidas syömään. Huonon tiesinkin, mutta että hidaskin. Ruoka ei vissiin kauheesti oo maistunu, niin kai siinä aikaa menee ruokaa pyöritellessä. Välillä on päiviä, että se ei oo käytännössä syöny päivän aikana yhtään mitään. Sillon kun ruoka maistuu, niin siinä ei kauan nokka tuhise. Vaipat saatiin eilen takas, paketti tuli avaamattomana takas. Nyt meillä on vaippoja kauhee kasa kotona. Yöt on mennyt taas hienosti ja kuivana ilman vaippaa. Tyttö haluaa kyllä välillä laittaa vaipan kun tulee kakkahätä. Ja sekin tuli tän ummetusepisodin myötä. Nyt on onneksi Movicol lähteny auttamaan, ja tyttö suostuu sitä juomaan kun sekotetaan se mehuun. Sallittakoon se päivittäinen 0,5dl mehua, pääasia että lääke saadaan menemään.

Ens viikolla meillä alkaa uinti. Paikka on ihan uusi, kiva päästä taas uimaan. Nyt ollaan kolmena sunnuntaina käyty siellä äiti-lapsi jumpassa, ja se on tosi kivaa. Ens viikolla jumppa jää väliin, koska mennään Ti-Ti Nallen konserttiin.

Muut taas nukkuu täällä. Taidan kaivaa uusimman Ellen ja syventyä sen pariin..