Tänä viikonloppuna vietetään Halloweenia. Tytöllä oli tarhassa halloween juhlat. Niillä oli naamiaiset ja nyyttärit. Tyttö pukeutui Peppi Pitkätossuksi ja herkkuina se halus viedä Angry Birds karkkeja. Se oli aamulla ihan tohkeissaan peppi puvusta. Oli taas niin nätti tyttö. Töitten ja tarhan jälkeen lähdetään ajamaan mun vanhempian luo ja siellä vietetään viikonloppu. Mun veli perheineen tulee myös paikalle. Kiva, tyttö saa nähdä taas kaksi serkkupoikaa pitkästä aikaa.

Yöt on pikkasen parempaan päin. Kahtena edellisenä yönä ollaan herätty vaan kaksi kertaa. Pahin flunssa ollaan selätetty, ja eilen oltiin uimassakin. Mulla vaan meinaa ääni lähtee. Toivottavasti kestää tän päivän, koska joudun olemaan vielä monta tuntia puhelintyössä.

Tilasin muuten lääkäriajan, lapsettomuudesta. Tässä sitä ollaan. Ei pitänyt mitään lääkäreitä tilata, eikä hössöttää, mutta kuinka kävikään?! Miehen kans ollaan ehkä vähän eri aaltopituudella asian kans. Mies on jotenkin sitä mieltä, että meidänhän piti ottaa tää ihan rennosti. Vähän ehkä harmittaa eri näkemykset. Olin vuosi sitten ja vielä kesällä sitä mieltä, että jos ei onnistu, niin anti olla. Mieli vaan on tässä matkan varrella muuttunut. Mitä kaukausemmalta asia tuntuu, sitä enemmän sitä haluaa. Se on ehkä tän hetken fiilis. Sain ajan lapsettomuudeen ja endometrioosiin erikoistuneelle lääkärille. Lääkäri ottaa vastaan privaattipuolella vaan aina yksittäisiä päiviä silloin tällöin. Bongasin sen nettiajanvarauksesta ja päätin varata ajan. Menkkojen pitäis alkaa tässä vkl aikana, ja jos hyvä tuuri käy niin ovulaatio kolkuttelee just silloin lääkäriajan tienoilla.

Tytön 3 vuotis synttäreitä järkkäillään kovaa kyytiä. Tänä vuonna pidetään myös lastenkutsut. Ekat kemut on jo parin viikon päästä, ja paikalle tulee 8 lasta vanhempineen. Kakkua ja tarjottavia oon jo kovasti miettinyt. Mitään ihmeellisempää ohjelmaa en lastenkutsuille ajatellu järjestää. Ehkä jotain lastenmusiikkia vois taustalla soittaa ;) Sukulaisille järkätään juhlat joulukuun alussa. Sillon paikalle tulee porukkaa melkein 30. Onneksi nyt on tilaa, eikä ahdista nurkat, niinkö viime vuonna. Jouluakin jo kovasti mietin. Ihanaa. Kiva sisustaa ja laittaa kotia. Ihan eri tavalla jaksaa suunnitella, kun on omakotitalo. Tyttökin tajuaa taas kaiken ihan eri tavalla ja on varmasti innoissaan lahjoista, joulupukista ja ennen kaikkea kaikista läheisistä ihmisistä.

Happy Halloween

halloween1.jpeg


(kuva lainattu)