Vuodatukseen tulee keskiviikkona päivitys, jonka takia kirjoittaminen ja kommentoiminen ei onnistu viikkoon. Ollaan sitten viikko hiljaisuudessa. Toivottavasti tää pelittää sen jälkeen paremmin, on nimittäin aika paljon ollu kaikenlaista teknistä ongelmaa.

Täällä ollaan taas uusilla viikoilla, tänään 7+2. Olopuoli on aika samanlainen. Välillä etovaa oloa. Vähän vähemmän, kun esim. reilu viikko sitten. Sellanen raskaanaolevan huono olo kuitenkin. Huomaan, että vatsan turvotus on vähäistä, siis mitä normitilassa on ollu. Oon tahallaan ja tahattomastikin vähentänyt sokerin ja makean syöntiä, ja sen huomaa olossa. Paljon vähemmän pöhötystä ja pömpötystä. Jos nyt saisin tilata kotiin ihan mitä ruokaa vain, niin tilaisin mehevän feta-savulohisalaatin... Miks ees sanoin ääneen, slurps!

Kävin tänään kampaajalla värjäämässä uutta pirteämpää väriä. Oon jonku verran seurannu syyskuussa poksahtavien keskusteluja, ja värjäämisestä ja kosmetiikan käytöstä on monenlaista mielipidettä. Minä aion jatkaa värjäämistä ja meikkaamista normaalisti siihen saakka, kunnes neuvola päättää varottaa raskaanaolevia. Toki ymmärrän, että ylimääräset kemikaalit ei tee kenellekään hyvää, mutta haluaisin tietää, millä tavalla istukka ne lävitseen päästää, ja kuinka haitallisia kemikaalit todellisuudessa sikiölle on.

En muista oonko maininnu, että tyttö siirtyi alkuvuodesta isojen ryhmään. Siellä on menny oikein hyvin. Tuntuu, että tyttö on päivistä ja tarhaanmenosta tosi innoissaan, ja vapaapäivinäkin kysyy, milloin mennään tarhaan. Niillä on hirveesti siellä ohjelmaa ja aktiviteettia. Tänäänkin ne oli luistelemassa. Ollaan aika paljon käyty tytön kans luistelemassa ja hiihtämässä, ja se tykkää hirveesti molemmista. Hoitajat oli kertonu miehelle, että huomaa, että ollaa luisteltu. Tyttö oli päässy omin avuin luistimilla ylöskin kun oli kaatunu. Kaatumisesta se ei oo moksiskaan, ylös vaan ja menoksi! Urhea pikku tyttö!

Kahden viikon päästä eka neuvola ja LOMA!