Eilen oli lääkärineuvola heti aamusta. Terkkari katsoi vaan painon, verenpaineen ja seuraavan ajan, joka on kuukauden päästä. Lääkäri teki tarvittavat tutkimukset ja kuunteli sydänäänet. Ne löyty sieltä heti ensi kosketuksella. Pienen sydän jumsutti 150, oli aivan ihana kuulla ne! Muuta sielä ei tehtykään. Kaikki oli hyvin, eikä mulla ollu mitään kysyttävää. Perjantaina onkin np-ultra, johon mies pääsee mukaan. Vieläkään ei olla kerrottu asiasta kenelläkään. Töissä kyllä sanoin esimiehelle, koska omista menoista täytyy ilmoittaa. Koitetaan malttaa oottaa perjantaihin, ja se jälkeen tämä raskaus on julkista tietoa. Nyt on kyllä ollu aika maltillinen ja levollinenkin olo. Ekassa raskaudessa ei millään meinannu malttaa odottaa, ja tulihan sitä loppupeleissä aika monelle läheisimmälle kerrottua aika alkuvaiheessa raskaudesta.

Oireet on edelleen aika lieviä. Sitä etovaa oloa jatkuu aina iltaan asti. Vaikka oikeastaan eilen huomasin, että sitä ei juurikaan ollu. Ehkä se alkaa helpottaa. Pystyn kuitenkin syömään hyvin, vaikka vähän valikoidusti. Hedelmät on edelleen pop. Väsymys on edelleen aivan järkyttävää. Nukahdan illalla sohvalle ysin jälkeen, ei vaan jaksa valvoa. Sekin toivottavasti pian helpottaa.

Lomakin oli ja meni. Oltiin siellä päivä Tukholmassa risteiyllä. Lomalla nukuttiin, syötiin, ulkoiltiin ja leikittiin. Oikein rentouttavaa. Viime lauantaina oltiin Muumimaailman Taikatalvessa tytön kanssa. Ilma oli upea ja me viihdyttiin siellä kolme tuntia. Tyttö pääsi vihdoinkin, pitkän odotuksen jälkeen ratsastamaan norjan vuonohevosella. Tyttö oli pelkkää hymyä. Paistettiin makkaraa nuotiolla ja moikattiin Muumeja.

Vatsa ehkä pikkasen jo näkyy. Eipä sitä enää kovin kauaa pystyiskään peittelemään. Ihanaa. Kohta on muuten ensimmäinen kolmannes takana!

Tänään 11+3