Vuodatuksen tauko venyikin odotettua pidemmäksi. Ulkoasu on näköjään vähän muuttunut, saas nähdä opinko käyttämään tätä..

Eilen vaihtui uusi raskausviikko, viikko 9. Ja meillä alkoi myös loma. Huomenna olis eka neuvola. Jotenkin tosi jännää. Sydänääniä haluaisin kuunnella, vaikka eihän ne välttämättä vielä 9+2 viikolla edes kuulu. Vointi on jotakuinkin ennallaan. Reilu viikko sitten mulla oli kolmen päivän ajan aika heikko ja huono olo. Oli ihan sama söinkö vai en, ja mitä söin. Mutta sekin meni ohi. Kahvia en oo juonu ollenkaan, mutta muuten tuntuu, että olo ois ehkä vähän parempi. Öisin käyn pari kertaa vessassa. Kohtu tuntuu jo alavatsalla pienenä kiinteänä pallona. Maha ei vielä näy, ainakaan omasta mielestä.

Pari viime yötä on ollu aika retusia. Tyttö on herääny tsiljoona kertaa. Alkuyö menee sellasissa 30-60min pätkissä. Siellä se huutelee äitiä ja isiä. Osittain se on varmaan unessa. Veikkaan, että se näkee jotain pahaa unta, tai kun havahtuu, niin pelkää pimeää. Se riittää, että siellä käy sanomassa, että kaikki hyvin, jatka unia. Onneksi loma on nyt, saa ainakin nukkua aamulla pidempään. Ja toissa yönä tyttö varmaan kärsi jostain allergisesta reaktiosta, kun oli syöny korvapuustin illalla. Se ei tiedettävästi oo millekään allerginen,  eikä koskaan oo mistään tullu allergiaa. Sen korvapuustin jälkeen se sai poskille nokkosrokkoa, ja koko yön raapi kehoa ihan hirveesti. Vatsaakin valitteli. Allergialääkettä se ei huolinu, ja lopulta rasvailun jälkeen klo 3 yöllä se nukati kunnolla.

Kertoilen huomenna neuvolakuulumisia, vaikka veikkaan, että se on enemmän neuvontaa ja keskustelua. Tiistaina lähdetään Ruottin laivalle, ja mennään kattelemaan Tukholman helmikuuta.

9+1